Tűz ütött ki a Sztárban Sztár leszek! énekesének otthonában. Az énekes éppen a műsor élő adásában énekelt, amikor megtörtént a baj, szerencsére a családja nem sérült meg.

Rengeteget dolgozott a házon

Az eset november elején történt, Csiszár István pedig most a TV2 Mokka című műsorában elevenítette fel a szörnyű pillanatokat. Az énekes még öt évvel ezelőtt vásárolta meg álmai otthonát, amin rengeteget dolgozott, ám most a ház lakhatatlanná vált, a családot nagyon megviselik a történek – árulta el István a műsorban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ő éppen élőben énekelt

István egyébként éppen a Sztárban Sztár leszek! élő adásában énekelt, amikor kigyulladt az éléskamrájukban a biztosítóbála, a felesége mindeközben őt nézte a tévében, a nyolc hónapos kisbabájuk pedig békésen aludt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Kettészakadt a család

Az énekes elmondta, hogy a tűzeset után ráadásul a családja is kettészakadt, ugyanis az ingatlan lakhatatlanná vált, ezért most a családjának és neki sok-sok kilométer távolságra kell élniük egymástól átmenetileg.

Senki nem sérült meg

Mindenki egészséges, senkinek nem lett semmi baja. A ház azóta egyelőre lakhatatlan, mert az elektromos hálózat teljesen tropára ment. Én most egy jó barátomnál lakok, aki olyan hét-nyolcszáz méterre lakik tőlünk, a feleségem pedig a kislányunkkal Sopronban, az édesanyjánál van” – mondta az énekes a Mokkában.

Utazik Sopronba

István arról is beszélt, hogy hétvégente van egy kis szabadideje, ezért a pénteki kamerapróbák után rögtön elmegy Sopronban a családjához, hogy együtt tölthessenek egy kis időt.

Nincs most ideje

Az énekes azt is elmondta, hogy szerencsére csak az egyik szobájuk égett ki teljesen, ám egyelőre a nagy hajsza közepette nincs ideje és energiája foglalkozni a lakás rendbetételével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Csiszár István – Forrás: TV2