Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt lezárták a 7-es számú főutat Polgárdi külterületén, mindeközben Komárom-Esztergom megyében is baleset történt, Tata és Kocs között két autó ütközött.

Sérült is van

A police.hu tájékoztatása szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. január 12-én 16 óra 45 perc körül Polgárdi külterületén, a 7-es számú főút 83-as kilométerszelvényben, ahol két személygépjármű ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

Teljes útzár

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. Kerülni a főúttal párhuzamos, alsóbbrendű úton lehet, írja közleményében a rendőrség.

Itt történt a baleset

Komárom-Esztergom megyében is két autó ütközött

Mindeközben eddig ismeretlen körülmények között frontálisan ütközött össze két személygépkocsi 2022. január 12-én 17 óra 50 perc körüli időben a 8136 számú úton, Tata és Kocs között, Komárom-Esztergom megyében.

Ez is érdekelhet:

Szintén teljes útzár

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes egészében lezárták, kerülni Dad községen keresztül lehet, tájékoztat friss közleményében a hatóság.

Ezt kéri a rendőrség

“Kérjük az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!” – írják a mindkét balesetről szóló híradásban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik