Villamossal ütközött össze két személyautó Budapest 2. kerületében, a Margit körúton, a Rómer Flóris utca találkozásánál. A helyszínre riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki, derült ki a Katasztrófavédelem közléséből.

Szabálytalanság

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta, az ezüst Mercedes a Széll Kálmán tér felé igyekezett a belső sávban, amikor a sofőr vissza akart fordulni, teljesen szabálytalanul, a terelőkúpokon keresztül a Margit híd irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Villamossal ütközött

A 4-es villamos a Széll Kálmán tér felől jött, az elé fordult be. A Mercedest hátba találta a villamos, amitől keresztbeállt a síneken, majd tulajdonképpen tett egy kört és kilyukadt a Széll felé vezető belső sávban, ahol a Maybach érkezett és nekiment a Mercedes belógó elejének. Tehát az okozó hátulról és elölről is kapott egy pofont.

Helyszíni felvétel:

Idős férfi vezette

A Maybach Miskolcról jött, idős férfi vezette, az autó ára 100 millió forint körülbelül, ráadásul ez még drágább az alap változatnál a speciális festés miatt. Ő nem sérült meg, a villamoson sem senki, a Mercedesben a sofőr unokaöccse, aki a jobb első ülésen utazott, bekötve megsérült, de ő is csak könnyebben, kórházba szállították.

Fotó a helyszínről:

A 17-es villamos nem közlekedett

A baleset miatt a 17-es villamos a Széll Kálmán tér M és a Szent Lukács Gyógyfürdő között, a 4-es és a 6-os villamos pedig a Széll Kálmán tér M és a Jászai Mari tér között, mintegy másfél órán keresztül nem közlekedett. A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz módosított útvonalon közlekedett, nem érintette a Margit körút megállót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

“Még annyira aljas is volt, hogy kiszállt, és elhúzta a bicajt, a vérző fejű, mozgásképtelen srácot pedig otthagyta” – feladta magát a gödi gázoló, a sofőrt napok óta keresték a helyiek

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.