Közlekedési lámpának ütközött, és kidöntötte azt, majd egy töltésoldalban állt meg egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Petőfi híd közelében, a Goldmann György térnél.

Szabálytalannak tűnő kanyarodás

Egy Opel kanyarodott egy Citroën elé, amely autónak a sofőrje elkapta a kormányt. Ezek az autó nekiment egy közlekedési lámpának. További friss bűnügyi hírek ide kattintva.

Szerencsére nem jött gyalogos

A kocsi átzúgott a közeli zebrán is, ahol szerencsére nem volt senki majd a kisebb töltés oldalában állt meg. A kekvillogo.hu úgy tudja, hogy senki sem sérült meg komolyabban, csak a kirobbanó légzsák okozott riadalmat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az autó eleje eltűnt

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egy teherautó is az árokban végezte

Árokba hajtott, és az oldalára borult egy kisteherautó a Kiskunlacháza és Bugyi közötti, 5204-es úton. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták – írja a katasztrófavédelem.

Autóval ment a benzinkút shopjába

Benzinkút épületébe, a kávézóba hajtott egy nő gépkocsijával Budapesten, a XI. kerületben. A BRFK tájékoztatása szerint a Balatoni úton történt balesetnél senki sem sérült meg. Felmerült az ittasság gyanúja, ezért a nőt előállították – tudatta az ügyeletes az MTI-vel.

Innen is van felvételünk

MTI/Mihádák Zoltán

Halálos vonatgázolás is történt a mai napon

A Lőkösházára tartó Békés InterCity Sülysápon, a vasúti átjáróban gázolt el egy embert, aki az MTI információi szerint meghalt. A Mávinform kiemelte: a baleset idején a fény- és félsorompó rendben működött.