Alig fejezték be a helyszínelést a Döbrentei téren, újabb BKV járművet érintő baleset történt, ezúttal Kőbányán, és itt már személyi sérülés is történt.

Így történt a baleset

Egy sötétkék Suzuki Ignis közlekedett a Fehér úton, az Élessarok felől az Örs vezér tere felé a külső sávban. Az Albertirsai köznél lévő éles jobbkanyarhoz érve utolért egy lassabban haladó járművet, ezért a sofőr gépjárművével a belső sávba sorolt és lendületesen megelőzte a lassabb autót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Totálkáros lett a Suzuki

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyorsan ment

Azonban a lendület túl nagy volt a kanyarhoz (a megengedett sebességnél gyorsabban is ment), ezért az Ignis a szembejövő oldalon található buszkorridor felé sodródott, eközben viszont ráhajtott elválasztó gömbsüveg sorra.

Szétszóródtak az alkatrészek

Nekiütközött a busznak

Ez megdobta az autót, amelyik kifarolt, majd bal hátuljával nagy erővel a korridorban éppen odaérkező 85-ös jelzésű, Van Hool típusú csuklósbusz bal elejének csapódott, végül a tetejére borult és visszacsúszott az Örs vezér tere felé vezető oldalra.

Elszállították az autót

Nem sérültek meg az utasok

A buszon tartózkodó utasok szerencsére nem sérültek meg, viszont a buszt vezető férfi az üvegszilánkoktól igen, plusz sokkot is kapott, mivel fekvő pozícióban várta a mentőket. A Suzukiban utazó két férfi ki tudott mászni a roncsból, de mindketten fejsérülést szenvedtek

Kórházba szállították őket

A három sérült végül saját lábán szállt be a mentőbe, őket kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották a balesthez, áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelést követően az autómentővel közösen visszaborították a kerekeire az összeroncsolódott Ignist, amelyből egy gyerekülés is előkerült.

Mentők a baleset helyszínén

Lezárták az utat

A Fehér útról a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az Örs vezér tere felé tartó forgalmat a villamospálya melletti füves területre terelték, csak a BKV buszait engedték át. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás. G.K.