Egy gyalogos férfit ütött el a Borsod vármegyei Garadnán egy személyautó, a sofőrt a rendőrök három órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették.

Tragédia Garadnán

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt pénteken koraeste, 18 óra 30 perc körül, Garadnán a Fő út 6. szám előtt. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A helyszínen meghalt

Az eddigi információk szerint egy 33 éves helyi férfit az úttesten, egy arra közlekedő személyautó elütötte. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megállt, majd lelépett

Az autó vezetője a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett – írta meg a police.hu.

Három órán belül elfogták  

A rendőrök sikeres adatgyűjtésének eredményeként három órán belül otthonában elfogták a novajidrányi sofőrt.

A tragédia helyszíne

Itt történt a gázolás

Nem volt esélye a férfinek

Az autós előbb megállt, majd elhajtott

Őrizetbe vették

Az egyenruhások a férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra történő előállítását követően – halálos közúti baleset okozása vétség, illetve segítségnyújtás elmulasztása bűntett – elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt: a gázolóm autó. Fotók: police.hu