Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében pedig egy, az úton sétáló gyalogost gázoltak halálra. Porcsalmán két autó karambolozott össze, amelynek során kidőlt egy villanyoszlop.

Itt történt a tragédia

Halálos közúti közlekedési baleset történt péntek este Vas vármegyében, Körmend közelében – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal meghalt

Mint írják, este fél hét előtt öt perccel, a86. számú főút 56. kilométerszelvényébenegy személygépkocsi és egy teherautó összeütközött. A személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Terelik a forgalmat

A baleset helyszínelésének és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt mindkét irányba lezárták a rendőrök. A Szombathely irányából érkező forgalmat Sorokpolány felé, a Körmend irányából érkezőket a 8-as számú főútra terelik.

Busszal karambolozott az autó

Délután fél háromkor Baranya vármegyében, Romonya és Ellend között egy személyautó és egy autóbusz összeütközött. A baleset során az autót vezető 47 éves pécsi férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tolna vármegye székhelyén is volt halálos baleset

Szekszárd belterületén pénteken, nem sokkal délelőtt tíz óra után egy motoros és egy autós ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között az 56-os főúton, a Nyár utca és a Pollack utca kereszteződésében. A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

Az úton sétált, amikor elütötték

Egy gyalogos is életét veszítette pénteken az utakon. Este hat óra után pár perccel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található Garadnán, a Fő út 6. szám előtt. egy 33 éves helyi férfi az úttesten gyalogolt, és egy arra közlekedő személyautó elütötte. Azonnal életét veszítette.

Kidőlt egy villanyoszlop

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint összeütközött két személyautó a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Porcsalma községben, a Lehel úton. A baleset következtében az egyik jármű kidöntött egy villanyoszlopot.

Előkerült a feszítővágó is

A gépkocsiba beszorult egy ember, őt a mátészalkai hivatásos, a csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Távolról a baleset

Az egyik, árokban kikötött autó

Alaposan összetört az Opel

(Kiemelt képünk a szekszárdi baleset helyszínén készült, forrás: police.hu. A porcsalmai balesetről származó képek forrása a Facebook.)