Két napja keresi a rendőrség és a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Nagy Kálmánt. A Vértesszőlősről eltűnt családapának kutyás kutatócsoportokkal próbálnak a nyomára bukkanni  családja, barátai és kollégái.

Nem lehet tudni, hová indult

Nagy erőkkel keresik a hatóságok Nagy Kálmánt, aki péntek este tűnt el Vértesszőlősről. Az 52 éves férfi eltűnésének körülményei még kérdésesek, ugyanis családja úgy tudta egy céges rendezvényre megy, a kollégái szerint azonban már reggel lemondta az utat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Iratok és telefon nélkül ment el

Az időjáráshoz képest vékony öltözetben, sportcipő, farmer, bőrdzseki volt rajta, személyes iratai és telefonja sem volt nála.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fel akart mondani

Az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. Apa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan állapotban az eltűnésekor, de az elmúlt időszakban lehangolt volt. Sok volt a munkahelyi stressz, és fel akart mondani – mondta a Borsnak Szűcs-Nagy Nikoletta, Kálmán lánya. 

Az eltűnt Nagy Kálmán

Forrás: Facebook

Nagyon sokan keresik

Eltűnése óta már 3-4 szervezett keresés is lezajlott csoportosan, amiben Nagy Kálmán családja, barátai és kollégái is részt vesznek. 

Vonatra szállhatott

A rendelkezésre álló adatok alapján Nagy Kálmán feltehetően vonatra szállt, majd Tóváros megállónál leszállhatott. A kutyás keresőcsoport Tóváros megállónál, egy fatelepnél fogott nyomot.

Sokat segítene a kamerafelvétel

Ez alapján Kálmán a fatelep környékén maradt, vagy ugyanezen az útvonalon visszautazott Vértesszőlősre, de az sem kizárható, hogy tovább utazott Tata, esetleg Komárom, Győr irányába. A további kutatáshoz a MÁV felvételeire és a rendőrség eredményeire van szükség, a keresőcsoportok azonban nem adják fel. 

A lakosság segítségét kérik

Nagy Kálmán családja, a rendőrség és a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők kéri az emberek segítségét, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyről az hívja a 06-30/212-6869-es telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámot, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook/Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők