Egyelőre senki nem tudja, miért hagyott hátra mindent és hogyan tűnt el a fiatal brit lány a magyar fővárosban. Az ismert zenész felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, a család pedig már a legrosszabbtól fél.

Napok óta elérhetetlen

Nagy erőkkel keresik és az állampolgárok segítségét kérik a 8. kerületi rendőrök annak a 28 éves brit állampolgárságú lánynak a megtalálásában, akinek november 5-én délután, minden előzmény nélkül veszett nyoma a belvárosban. A hírek szerint a lány értéktárgyaitól megszabadulva járja Budapest utcáit, telefonját sem vitte magával, így napok óta elérhetetlen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellátásra szorul

A helyzetet nehezíti, hogy Didi mentális beteg, nem közveszélyes, viszont egészségügyi ellátásra szorul. A lány a népszerű Hari_drama Soul Band nevű együttes tagja volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Másodszor tűnt el

Az együttes Facebook-oldalán bejegyzést tett közzé, melyből kiderül, hogy a lány már másodszor tűnt el, családja pedig kétségbeesetten keresi és igyekszik mindent megtenni szerettük megtalálásának érdekében.

185 centi magas

A fiatal lány, Omosigho Osarhumwense Ndidi körülbelül 185 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú és barna szemű. Eltűnésekor fekete bokacsizmát, fekete nadrágot és lila széldzsekit viselt. Különös ismertetőjegye a combján lévő fekete színű, héber nyelvű tetovlás.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Omosigho Osarhumwense Ndidi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon, írta a Ripost..

Az eltűnt lány

Elindult, de nem tért haza

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy megtalálták Anna nénit, aki még napokkal azelőtt indult el kisnánai otthonából és azóta nem látták. Az idős hölgyet az egyik utca végi bozótosban sikerült megtalálni élve. A 87 éves asszony a körülményekhez képest jól volt, családja körében, biztonságba került

Sokan keresték

A keresésben összefogott többek között a Rendőrség, a Polgárőrségek, a Hope – és a Help mentőkutyás egyesület, a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták egyesülete, a Magyar Rescue 4×4 terepjárós mentőegyesület és még sokan mások civilek, családtagok és helyiek is.

Szagot fogtak

Anna nénit már több, mint 24 órája keresték, amikor egy helyi fiatal talált egy sárga fésűt az utcán. Ez volt az a nyom, aminek segítségével újra szagot fogtak a keresőkutyák és elvezették a keresőket Anna nénihez.

Magánál volt

A 87 éves néni az egyik utca végi bozótosban volt, de még épségben megtalálták, magánál volt és beszélni is tudott. Azóta a néni már a családjával van biztonságban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt énekes. Fotó: police.hu