A kecskeméti férfi a feltételes próbaideje alatt még csak pár hónapja volt együtt élettársával, akit aztán brutális módon bántalmazott. Megverte, eltörte a lábszárcsontját és bezúzta a nő koponyáját.

Féltékenységből támadott

Az agresszív férfi a börtönből való szabadulás után friss párjával együtt, a nagymamájának kecskeméti házában lakott. A kapcsolatuk ideje alatt többször súlyosan bántalmazta élettársát a férfit, a jelentés szerint sokszor féltékenységből és kábítószer használat miatt támadta meg párját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudott lábra állni

„2022. november 18-án szóváltást követően a nő arcát ököllel többször megütötte, majd egy kalapáccsal a jobb bokacsontjára ütött” – olvasható az Ügyészség vádiratában. Az eset után a nő nem tudott lábra állni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem hívott mentőt hozzá

A párja nem hívott mentőt hozzá, csupán két nappal később, a nagymama értesítette a mentőket. Kiderült, hogy a nő koponyazúzódást szenvedett és a lábszárcsontja is eltört.

Az alkarja is eltört

Mindössze két hét telt el, és újból begipszelt lábú párjára támadt az erőszakos férfi: ököllel többször arcon ütötte, majd egy kettétört cirokseprő végével többször lesújtott a sarokba kuporodó, kezeivel a fejét védő nőre. Emiatt a sértett alkarja is eltört.

Meg is harapta

Január 2-án hajnalban ismét otthonukban támadta meg párját: akkor ököllel esett a nőnek, miközben meg is harapta. A nő súlyos zúzódásokat szenvedett, és ez előző eset után karján a gipsz is eltört. A bántalmazottnak szerencsére, még törött lábbal is sikerült eljutnia a szomszédokig, akik mentők hívtak hozzá.

Irány a börtön!

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfit különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés, valamint kapcsolati erőszak bűntettével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat. Emellett a vádlottnak a korábbi büntetéséből hátra lévő időt is le kell ülnie. Az elfogásban lévő férfi sorsáról a Kecskeméti Járásbíróság dönt.

Támadás a fővárosban

A Kékvillogó.hu írt arról a napokban, hogy brutális támadás történt Budapesten, a Józsefvárosban. A szemtanúk egy vérző férfit láttak az utcán, aki egy lepedőt szorított a combjához és nagy fájdalmai voltak.

Vérző férfit találtak

A rendőrségre október 19-én 20 óra körül érkezett bejelentés, hogy a 8. kerületben, a Bókay János utcában egy férfit éles tárggyal megsebesítettek. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály járőrei néhány perccel később megjelentek a helyszínen és egy vérző férfit találtak, aki a vele történtekről semmit sem akart mondani a nekik. 

Kórházba szállították

A férfit a kiérkező mentőknek átadták, akik helyszíni ellátást követően kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció