Hatvan belterületén történt a baleset, ami miatt 235 percet késtek a vonatok. Az apa oktatni akarta a fiát a KRESZ-vizsga előtt, de őrült nagy hibát követett el.

A KRESZ-vizsgára sem értek oda

Egy sofőr 2023 januárjában a reggeli órákban esős időben Hatvan belterületén haladt autójával. A férfi úti célja Eger volt, ahová KRESZ vizsgára vitte fiát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Figyelmetlen volt

Az út során az apa egy vasúti átjáróhoz ért, amin megkezdte az átkelést, azonban azt figyelmetlenül hajtotta végre, így még mielőtt elhagyta volna a vasúti átkelőt balra fordult kocsijával és ráhajtott a sínekre. – írta az RTL.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elakadt a síneken

Azon még körülbelül tíz métert haladt, majd elakadt úgy, hogy azon a vasúti közlekedést ellehetetlenítette.

Nem mutatott jó példát a fiának

Az Ügyészség.hu szerint a férfi járműve két órán át akadályozta a vasúti közlekedést, így a forgalmas Gödöllő–Budapest-Keleti pályaudvar közötti szakaszon több vonat részlegesen kimaradt, több pedig összesen 235 percet késett.

A legrosszabb időben történt

Ebben az időszakban a vasúti forgalom ezen a környéken szinte száz százalékos, közel száz utas bosszúságát okozta a figyelmetlen sofőr

Büntetlen előéletű volt

A járási ügyészség a büntetlen előéletű férfit a közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétséggel és közérdekű üzem működésének gondatlan megzavarásának vétségével vádolja. A vádiratban a figyelmetlen vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tettek indítványt.

Szerencsés kimenetelű volt ez a baleset is

Szerencsése megúszta a személyautónak a sofőrje azt a balesetet, amely kedd hajnalban történt Pilis közelében. Egy vasúti átjáróbon történt az ütközés, személyi sérülésről nem érkezett hír.

Nem történt nagyobb baj

A héten írt arról a Budapestkörnyéke.hu, hogy itkán végződik szerencsésen vonat és autó találkozása. Ezúttal azonban szerencséje volt a sofőrnek, élve megúszta a tehervonattal az ütközést.

Megint vasúti átjáróban

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy gabonát szállító tehervonat személykocsival ütközött keddre virradóra Pilis közelében, egy vasúti átjáróban

A tűzoltó áramtalanított

Az összetört autót a tűzoltók áramtalanították, majd eltávolították a sínekről. Sérültekről a katasztrófavédelem nem ír.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó: police.hu