Hatalmas tömegszerencsétlenséget okozott az a 42 éves monorierdői nő, aki áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy kisbusznak, amely gyerekeket is szállított. Az egyenruhások a baleset vizsgálatát befejezték, a nyomozásról készült fotókat a cikkben közöljük.

Tömegszerencsétlenséget okozott

A gondatlan vétség miatt tömegszerencsétlenséget eredményező büntetőeljárásban a Borsod megyei rendőrök egy 42 éves monorierdői nővel szemben intézkedtek. A tömegbaleset okozásával gyanúsított nő 2019. június 12-én 16 óra 50 körül, a 37-es számú főúton, a 19. kilométernél, a Szerencs és Miskolc közötti szakaszon balesetezett az autójával, amelyben ketten utaztak a sofőrön kívül.

A 37-es számú főúton történt a tömegszerencsétlenség

Megtörtént a baj

A monorierdői nő békésen haladt a 37-es számú főúton, amikor hirtelen áttért a szembe sávba, és frontálisan ütközött egy szlovák busszal, amelyben gyerekek is utaztak.

A 42 éves nő autója totálkáros lett

14 sérült

A durva balesetben 14-en sérültek meg, közülük az autó sofőrje és a másik jármű két fiatalkorú utasa és egy férfi súlyosan megsebesült. További nyolc szlovák állampolgárságú gyerek és a személyautó két utasa könnyebben sérült a tömegszerencsétlenség során.

A busz elülső oldalába csapódott bele a személygépjármű

A baleset során az autók teljesen összetörtek

A rendőrök kivizsgálták az ügyet

Befejezték a nyomozást

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói befejezték a tömegbaleset nyomozási szakaszát, a keletkezett iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Kiemelt fotó: Helyszíni fotó – Forrás: Police.hu