A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 34 éves, Fejér megyei, polgárdi lakost, aki kábítószert árult a lakóhelyén. A Székesfehérvári egyenruhások a helyszíni szemle során megtalálták a díler vásárlóit is.

Árulta a kábítószert

Kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás annak a 34 éves, polgárdi lakosnak az ügyében, aki drogot árult a lakóhelyén. A bűntettel gyanúsítható, fiatal férfit 2021. január 5-én vette őrizetbe a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

Polgárdiban terjesztette a drogot

Tiltott áruval kereskedett

A székesfehérvári nyomozók kiderítették, hogy a 34 éves férfi kábítószert árulhat a lakóhelyén, ezért 2021. január 4-én házkutatást tartottak a lakásán, ahol nem csak a drogot, de a díler vásárlóit is megtalálták, akik ráadásul éppen fogyasztottak is a szerekből.

Lefoglalták a kábítószert

Zöld növényi törmelék, fehér por…

A lakás átkutatása során a rendőrök kábítószer gyanúját keltő, zöld növényi törmeléket és fehér port is találtak, valamint ezen felül készpénzt, a kábítószer porciózásához szükséges mérleget, őrlőt (grindert), illetve mobiltelefonokat is találtak, lefoglaltak.

Fehér port is találtak a dílernél

Előállították őket

A székesfehérvári rendőrök a polgárdi dílert és a tőle vásárló fogyasztókat is előállították.

A vásárlók vastagon fizettek a drogárusnak

Eljárás indult ellenük

Az eljárás során a polgárdi, drogkereskedő férfit őrizetbe vették a rendőrök, míg további három személy ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó – Forrás: Police.hu