Amint arról a Kékvillogó is beszámolt múlt pénteken megtámadtak egy 55 éves nőt Kerepesen, a Szilasliget HÉV-megállóban, a szatír szexuális kapcsolatot akart létesíteni az asszonnyal, akire ittasan támadt rá.

Lépéseket hallott

Mint megírtuk az 55 éves asszony munkából hazafelé tartottjúnius 25-én délután, amikor is a HÉV szerelvényről Szilasliget megállónál szállt le, majd egy földúton gyalogolt tovább. Először csak lépéseket hallott maga mögött, majd megfordulva lökést érzett a vállán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lefogta az áldozatát

Az ismeretlen férfi a hanyatt eső nőre tornyosult, majd egyértelműen tudomására hozta erőszakos szándékait. A nő hiába próbálta kiabálva, kapálózva elzavarni, támadója nem tágított, egyik kezével nadrágjába markolt, a másikkal lefogta áldozatát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó az elfogásról:

Földre lökte

Az asszony addig mozgolódott, míg ki tudta szabadítani kezét és lelökte magáról a férfit, ám miközben feltápászkodott, támadója újra a földre lökte. A nőnek sikerült elérnie az eséskor elejtett ridiküljét, amivel ütni kezdte támadóját, miközben torka szakadtából segítségért kiabált, mire az ismeretlen elszaladt.

Felhívta a rendőröket

A könnyű sérülést szenvedett asszony hazament, letusolt, átöltözött, felhívta barátnőjét, majd a történtek után egy órával tárcsázta a segélyhívót. A rendőrök ugrottak a bejelentésre, a helyszínen és környékén minden létező információt összegyűjtöttek.

Átfésülték a környéket

Az infók és az áldozattól kapott személyleírás alapján igyekeztek a rendelkezésükre álló adatbázisok átfésülésével minél hamarabb azonosítani a támadót, valamint a környező településeken szolgáló polgárőrökkel is megosztották a keresett férfi leírását.

Egy polgárőr felismerte

A támadót sikerült azonosítani, mielőtt azonban célirányosan megindultak volna tartózkodási helyére, június 27-én 11 óra 45 perckor jött a jelzés, hogy egy kerepesi polgárőr a korábban kapott személyleírás alapján felismerni vélte az utcán. A címre száguldó péceli körzeti megbízottak a Babits Mihály utcában elfogták, megbilincselték, majd előállították a 25 éves Sz. Sándor Gergőt.

Ukrán segédmunkás

A segédmunkára Ukrajnából kerepesi alkalmi szálláshelyére érkező férfi első kihallgatásán mindent tagadott, állítása szerint bevásárlás után hazament, majd másnap reggelig aludt.

Beismerő vallomás

A kihallgatási taktika, az elé tárt személyi és tárgyi bizonyítékok hatására azonban két órával később már beismerő vallomását jegyzőkönyvezték a rendőrök. Elmondta, hogy aznap délután sörözött, kicsit berúgott, a nap további részére hiányosan emlékszik. Rémlett számára egy középkorú nő, aki később a fűben feküdt, mert „rámásztam, valamint rosszat akartam vele” – vallotta. A nő kiabált, ő pedig elszaladt.

Gyorsított eljárás

A Blikk az eset kapcsán most azt írja, hogy a férfit gyorsított eljárásban szerda reggel már bíróság elé is állították, s négy év börtönre ítélték.

„Szükséged van-e a nagy fa..omra”

A lap azt írja, hogy a férfi a két kezével a vállainál erőteljesen meglökte az asszonyt, aki ennek hatására a földre esett. A férfi ekkor a hátán fekvő sértettre feküdt és azt mondta: „Szükséged van-e a nagy fa..omra, mert akkor jól megd..lak?!”

Hiába tiltakozott

A nő hiába tiltakozott, hogy hagyja abba, a férfi nem engedte el, s miközben rajta feküdt a ruházatán keresztül megfogta a saját nemi szervét. A nőnek végül sikerült a rajta fekvő férfit lelöknie magáról és felállnia, eközben továbbra is azt kérte, hogy hagyja békén.

Végül elmenekült

A nő azt is mondta a férfinak, hogy éppen menstruál, ám erre a támadó azt mondta nem érdekli, ezt követően hátulról meglökte, amitől az asszony térdelő helyzetben a földre esett ismét. A nő ekkor elérte a földön lévő táskáját, amivel megütötte a férfit lábát, eközben pedig segítségért kiabált. A férfi akkor megijedt és futva elmenekült.

Sérülések

Az 55 éves asszony a tarkóján, a jobb könyökén, illetve a két térdén nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Elítélték

A 25 éves férfi a bíróságon, az utolsó szó jogán a sajnálatát fejezte ki. Végül négy év börtönre ítélték, ám az ügyészség és a férfi védője is fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Brutális támadás a gödöllői HÉV-en

Januárban az elsők között írtuk meg itt a Kékvillogó.hu hírportálon, hogy egy reggel a gödöllői HÉV-en akartak megerőszakolni egy édesanyát. A támadója azt mondta, húzza le a nadrágját, mert közösülni akar vele. A nő ugyan ellenállt, azonban a férfi többször megrúgta a nőt és azzal fenyegette, hogy megöli. Úgy tudjuk a most elfogott férfi, nem azonos a januári támadóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fotó a HÉV-es támadóról – Forrás: police.hu videorészlet