Egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán kedden este. A tragédia során egy személy életét vesztette. Most emberölés miatt indult nyomozás, ugyanis a gyanús szerint az autó vezető szándékosan hajtott neki a busznak.

Halálos baleset

A police.hu információi szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. június 29-én 19 óra után a 4-es számú út Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A sofőr meghalt

Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi és egy autóbusz összeütközött. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje életét vesztette, az autóbusz vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Emberölés a gyanú

Az eset kapcsán a rendőség oldala most azt írja, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetése miatt nyomoz.

Szándékos lehetett

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ugyanis a személygépkocsi vezetője szándékosan hajtott neki az autóbusznak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást, derül ki a közleményből.

Pár napja egy táncospár vesztette életét Budapesten

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egymás mellett halt meg két fiatal Budapesten, szombat hajnalban bekövetkezett balesetben. A 22 éves Lili és a valamivel idősebb barátja tehetséges táncművészek voltak, ígéretes jövő állt előttük. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

Tragédia a Hegyalja úton

Szombat hajnalban Budapesten, a 11. kerületben, a négyfős baráti társaság éppen egy következő helyszínre tartott, amikor a Hegyalja úton bekövetkezett a tragédia – írta meg a BudaPestkörnyeke.hu.

Négyen utaztak az autóban

Ketten hátul, ketten pedig elől az autóban. Lala vezetett, és mellette ült a barátnője, Lili. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek egy másik kocsival, aminek követközben mindkét gépjármű totálkárosra tört. 

Ketten a helyszínen meghaltak

Lala és Lili olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a perceken belül a helyszínre érkezett mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani a tragikus sorsú fiataloknál.

24 éves férfi és 22 éves nő az áldozatok

Az ATV információi szerint a Honda sofőrje, egy 24 éves férfi, és a mellette ülő 22 éves nő a baleset áldozatai. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

Ebben az autóban utaztak az áldozatok

Budapest, 2021. június 26. Összetört személygépkocsi, miután összeütközött egy másik autóval Budapesten, a Hegyalja úton 2021. június 26-án. A balesetben ketten meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán

Tehetséges táncos volt

Az egyik áldozat, Lili gyermekkora óta táncolt. Legutóbb a Copacobana Show-ban szerepelt nagy sikerrel. A fiatal lányra fényes karrier várt. Barátai azt mondják, Lili kifejezetten élvezte az életet. A szabadidejében szívesen autózott a barátaival, erről többször is posztolt videót a Facebook-profilján. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció