Kisiklott a villamos Szegeden, miután busszal ütközött, a 11. kerületben személyautók ütköztek. BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Tetejére borult egy személyautó Halászi közelében

2020.10.21. 20:30 Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a Halászi és Darnózseli közötti úton. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Fotó: MovarPress

Karambol a 11. kerületi Egér úton

2020.10.21. 20:24 Összeütközött két gépkocsi Budapest XI. kerületében, az Egér út és a Kőérberki út kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak.

Mélykút belterületén mezőgazdasági vontatóba rohant egy gépkocsi

2020.10.21. 19:36 Egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató karambolozott Mélykúton, a Nagy utca és a Rákóczi utca kereszteződésénél. Az esethez a jánoshalmi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Személyautók csapódtak egymásnak Budán, a 12. kerületben

2020.10.21. 19:24 Két személyautó karambolozott Budapest XII. kerületében, a György Aladár utca és a Csipke út kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Két gépkocsi ütközött Patapoklosinál

2020.10.21. 18:35 Két személyautó karambolozott a 6607-es úton, Patapoklosi térségében. A balesethez a szigetvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Szegeden egy busz lelökte a sínről a villamost

2020.10.21. 14:54 Baleset történt a Kálvária sugárút és a Londoni körút kereszteződésében, ahol egy villamos ütközött össze egy autóbusszal. A villamos az ütközés erejétől kisiklott, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle ideje alatt a forgalmat rendőr irányítja, így célszerű elkerülni a baleset helyszínét, ugyanis minden bizonnyal torlódás várható – tudta meg a Szeged365.hu a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság sajtószóvivőjétől, Szabó Szilviától.

Fotó: http://Délmagyar.hu

Lezárták az M5-ös autópályát Örkény és Lajosmizse között

2020.10.21. 13:26 Egy kisbusz, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 60-as kilométere közelében, Lajosmizse térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a dabasi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.

Két gépkocsi ütközött Borszörcsök és Doba között

2020.10.21. 13:21 Két gépkocsi karambolozott Borszörcsök külterületén, a Doba felé vezető úton. A balesethez az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az egyik járművet.

Hajdúböszörménynél az M35-ös autópályán teherautóba rohant egy gépkocsi

2020.10.21. 12:53 Ráfutásos balesetet szenvedett egy teherautó és egy személyautó az M35-ös autópálya 20-as kilométere közelében, Hajdúböszörménynél, a főváros felé vezető oldalon. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, amelyek a leállósávban vannak. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Teherautók és autók ütköztek az M0-áson Szigetszentmiklós térségében

2020.10.21. 10:54 Két kisteherautó és két személyautó szenvedett ráfutásos balesetet az M0-ás autóút 20-as kilométere közelében, Szigetszentmiklósnál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki, a forgalom két sávon halad.

M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24 Facebook-csoport

Tárnoknál Pest felé az M7-esen árokba borult autó

2020.10.21. 08:42 Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél, Tárnok térségében. A balesethez az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével megkezdték egy ember kiszabadítását az autóból. A helyszínre mentők is érkeztek.

Fotó: M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24 Facebook-csoport

Székesfehérvár határában szintén két személyautó ütközött

2020.10.21. 07:59 Összeütközött két személyautó a 81-es főút 5-ös kilométerénél, Székesfehérvár térségében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Azóta már félretolták a két sérült járművet.

Autók csattantak reggel Nyíregyházán is

2020.10.21. 07:52 Összeütközött két személyautó szerda reggel Nyíregyházán, az István utca és a Szegfű utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik járművet.

Újbudán karambol történt a Szerémi úton

2020.10.21. 06:54 A baleset a Szerémi út és a Vegyész utca kereszteződésében történt.Összeütközött két gépkocsi szerda reggel Budapest XI. kerületében, a Szerémi út és a Vegyész utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Kamion elé kanyarodott egy személyautó Kecskemét és Fülöpszállás között

2020.10.21. 06:52 Összeütközött egy kamion és egy személyautó szerda reggel Bács-Kiskun megyében, az 52-es főút Kecskemét és Fülöpszállás közötti szakaszán, a kerekegyházi kereszteződésben. A balesethez a kecskeméti hivatásos és a kerekegyházi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, de nemrég félpályán megindult a forgalom. A cs3.hu információja szerint mindkét jármű vezetője súlyosan sérült.

Fotó: cs3.hu / Donka Ferenc

Két autó ütközött hajnalban Újpalotán

2020.10.21 06:43 A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 21-én 5 óra 20 perc körül Budapest, XV. kerületében, a Drégelyvár út és a Késmárk utca kereszteződésében két autó ütközött össze. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember sérült meg. ​A rendőrök a helyszínelés idejére a Drégelyvár utca és a Késmárk utca kereszteződését lezárták, a forgalmat a Thököly útra terelték.

Kiemelt fotó: Balesetinfo Facebook-csoport / ABAC Autómentés