Halálos kimenetelű baleset történt a 4-es számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. A balesetben hárman életüket vesztették. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hárman meghaltak

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. március 14-én 6 óra 30 perc körül a 4. számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Lezárták az útszakaszt

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek! – írja a Police.

A személyautó lángolt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásra szerint összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es főúton, Nyírtura közelében. A személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek eloltották a lángokat. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, írja a szon.hu.

Tegnap a fővárosban történt több baleset

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta busznak csapódott egy autó Budapest 20. kerületében, miután az autós szabálytalanul hajtott be egy kereszteződésbe. A 66-os buszon nem sérült meg senki, azonban a piros Suzuki sofőrjét mentők vitték el.

Baleset történt

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál szerint szombaton Budapest 20. kerületében baleset történt, miután a piros Suzuki sofőrje a csepeli átjáró felé közlekedve nekiment a 66-os busznak egy kereszteződésben.

Szabálytalanul kanyarodott

A Határ út felől érkező női sofőr zöld lámpát kapott, azonban a balra kanyarodó zöldön egyenesen ment át, így nekiütközött a szabályosan közlekedő, 66-os busznak.

Összetört a Suzuki

Fotó: Gombkötő Krisztián

Megsérült

Az ütközés következtében még egy légzsák is kinyílt a Suzukiban, a sofőr pedig megsérült, őt mentők szállították el.

Kinyílt a légzsák is

Fotó: Gombkötő Krisztián

A Blahán is ütközés volt

Szintén itt a KékVillogó portálon írtuk meg, hogy szombat délelőtt balesetet szenvedett a Fradi vízilabdázója, a szerb olimpiai bajnok Nikola Jaksics, aki egy mentőautóval ütközött a Blaha Lujza téren. A szirénázó mentő a Nyugati felől érkezett, és a Corvin tér felé haladt volna tovább, azonban az Astoriánál pirosra váltott a lámpa.

Kifordult a mentőautó kereke

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egy autós nem állt meg

A piros jelzésre a kereszteződésben lévő összes autó megállt, egyet kivéve, ugyanis a másik oldalról egy zöldet kapó Opel behajtott a kereszteződésbe, ekkor ütközött neki a mentőautónak. Mint kiderült, a balesetező autóban a Fradi sportolója, Nikola Jaksics ült.

Mentősök szenvedtek balesetet

Fotó: Gombkötő Krisztián

Összetört az autó eleje

Fotó: Gombkötő Krisztián

Apró sérülés

A szerb sportoló balesetében szerencsére nem történt komolyabb sérülés, azonban az ütközés következtében kinyílt a mentőautó légzsákja, ami miatt az egyik mentős az arcán könnyebben sérült.

A Vámház körúton is baleset történt

Mint megírtuk a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint Budapest 5. kerületében, a Vámház körúton egy piros Suzuki sofőrje a Fővám térnél balra akart fordulni, azonban nem vette észre az induló villamost, így nekicsapódott. 

Kivágták az ajtót

Az autó a bal, vezetői oldalával ütközött neki a villamosnak, és a kocsiban olyan károk keletkeztek, hogy a sérült vezetőt feszítő vágóval kellett kivágni. A sofőr feltehetően komoly sérüléseket szenvedett.

Mutatjuk az ütközést

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ki kellett vágni az ajtót

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kórházba vitték

A balesetező Suzukit szegedi mentősök segítették ki, akik a sérült vezető ellátását követően szirénázva indultak el a kórház felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay