Két autó ütközött Budapest 2, kerületében, a baleset miatt lezárták a Szilágyi Erzsébet fasor egy szakaszát.

Egy ember megsérült

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. március 14-én 9 óra körül két autó ütközött össze Budapest, 2. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor 71. szám előtt. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Lezárták az érintett útszakaszt a rendőrök

​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Szilágyi Erzsébet fasort a Hargita utca és a Rhédey utca között. A forgalmat a Pasaréti út valamint a Gábor Áron utca felé terelik.

Reggel a 4-es főúton történt halálos közlekedési baleset

Mint azt a KékVillogó is megírta halálos kimenetelű baleset történt a 4-es számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. A balesetben hárman életüket vesztették. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hárman meghaltak

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. március 14-én 6 óra 30 perc körül a 4. számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. 

A személyautó lángolt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásra szerint összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es főúton, Nyírtura közelében. A személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek eloltották a lángokat. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, írja a szon.hu.

Tegnap a fővárosban történt több baleset

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta busznak csapódott egy autó Budapest 20. kerületében, miután az autós szabálytalanul hajtott be egy kereszteződésbe. A 66-os buszon nem sérült meg senki, azonban a piros Suzuki sofőrjét mentők vitték el.

Budapest több pontján történtek balesetek

Mint arról tehát beszámoltunk baleset történt a 20, kerületben, továbbá a Blaha Lujza térnél, ahol  a Fradi vízilabdázója, a szerb olimpiai bajnok Nikola Jaksics, aki egy mentőautóval ütközött.

Kifordult a mentőautó kereke

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egy autós nem állt meg

A piros jelzésre a kereszteződésben lévő összes autó megállt, egyet kivéve, ugyanis a másik oldalról egy zöldet kapó Opel behajtott a kereszteződésbe, ekkor ütközött neki a mentőautónak. Mint kiderült, a balesetező autóban a Fradi sportolója, Nikola Jaksics ült.

A Vámház körúton is baleset történt

Mint megírtuk a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint Budapest 5. kerületében, a Vámház körúton egy piros Suzuki sofőrje a Fővám térnél balra akart fordulni, azonban nem vette észre az induló villamost, így nekicsapódott. 

Kivágták az ajtót

Az autó a bal, vezetői oldalával ütközött neki a villamosnak, és a kocsiban olyan károk keletkeztek, hogy a sérült vezetőt feszítő vágóval kellett kivágni. A sofőr feltehetően komoly sérüléseket szenvedett.

Mutatjuk az ütközést

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kórházba vitték

A balesetező Suzukit szegedi mentősök segítették ki, akik a sérült vezető ellátását követően szirénázva indultak el a kórház felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels