Döbbenetes baleset történt a szlovákiai Tőrincsen. A Losonci megyei járásban található községben ugyanis egy kisgyermek zuhant a kerti tóba, akire a rokonok találtak rá.

A rokonok találtak rá

Az 5 éves kisfiú valószínűleg a rokonoknak köszönheti az életét, ők ugyanis azonnal észrevették, hogy a gyermek életveszélyes állapotban van, így azonnal segítséget kértek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter érkezett a helyszínre

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, ezt követően pedig a szakemberek rögtön a kisfiú segítségére siettek, írja a Paraméter. A lap beszámolójából kiderül, hogy a gyermeket sikerólt újraéleszteni, azonban lélegeztetőgépre kellett kapcsolni.

Kritikus állapotban van a gyermek

A gyermeket ezt követően kritikus állapotban szállították a besztercebányai gyermekkórházba.

Nem világos hogyan esett a tóba

Az eset körülményeiről egyelőre nem tudni sokat, így az sem világos, hogy a fuldokló kisgyerek, hogyan került a tóba.

Egy 3 éves gyermek a szennyvízaknában fulladt meg

Itt a KékVillogó portálon számoltunk be róla még néhány hónappal ezelőtt, hogy szennyvízaknába dobta 3 éves öccsét egy 14 évesnél fiatalabb fiú. A kisfiú holttestét több óra múlva találták meg.  Az áldozat testvérét akkor letartóztatták.

Féltékeny volt öccsére

Mint megírtuk a fiatal fiú családjával egy Szerencs közeli településen élt. A fiú nagyon féltékeny volt a 3 éves öccsére, akivel féltestvérek voltak.

Játék közben dobta be a testvérét az aknába

Az eset egyébként még tavaly áprilisban történt, amikor is a fiúk a házuk udvarán játszottak, az unokatestvérük is velük volt. Játék közben a fiú levette a szennyvízakna fedelét, öccse kezét és lábát megfogta, és bedobta oda a kisfiút. Ezután, anélkül, hogy bárkinek szólt volna, lezárta az emésztőgödör tetejét és bement a lakásba.

Megfulladt az aknában

A kisfiú holttestét csak több óra múlva találták meg, a gyerek megfulladt az aknába.

Eljárás indult a testvér ellen

A fiatal fiú ellen különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy elleni emberölés miatt indult eljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels