Egy idős férfit találtak holtan az otthonában a rendőrök, a bácsi bűncselekmény áldozata lehet, derült ki a hatóság tájékoztatásából.

Nem vette át az ebédjét

Mint írják a főváros 23. kerületéből​ 2023. április 21-én 12 óra 20 perc körül jött jelzés a kerületi rendőröknek, hogy az egyik idős férfi nem veszi át a kiszállított ebédjét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bementek a rendőrök

A kerületi járőrök bementek a férfi házába, ahol őt holtan találták. A helyszínen tapasztalt körülmények idegenkezűségre utaltak, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megöltek egy embert Angyalföldön

Amint azt aKékvillogó is megírta április 20-án csütörtökön 20:55-kor érkezett egy bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő arról számolt be, hogy a 13. kerületi Danubius utca egyik társasházában a folyosón fekszik egy súlyos sérüléssel rendelkező férfi.

A helyszínre siettek a mentők

A férfit egy éles tárggyal sebezhették meg. A mentők a lehető leggyorsabban megkezdték a férfi újraélesztését. Minden igyekezetük ellenére azonban a szerencsétlenül járt személy életét már nem tudták megmenteni.

Kiderült, ki a gyilkos

A rendőrök hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt. A zsaruk egy 34 éves nőt fogtak el a helyszínen. Az ő elszámoltatása a rendőrség közleménye szerint folyamatban van.

Döbbenetes gyilkosság Csornán

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, megölték Csornán a település egyik kedvelt pékjét. A helyiek úgy tudták, K. István békességben élt együtt egy fiatal fiúval, V. Dominik Márkkal. Felmerült a gyanúja, hogy a fiatalember ölhette meg a vállalkozót.

Körözést adtak ki ellene

Mivel a fiatal fiú láthatta utoljára K. Istvánt, így V. Dominik Márk ellen körözést adott ki a rendőrség. A zsaruk azt gyanították, hogy ő zárta rá az áldozatra bérelt lakásuk ajtaját és ő okozta a halálát. A lakóparkban lévő lakásban ugyanis már csak a vállalkozó élettelen testére bukkantak.

Megdöbbentek a helyiek

A Blikk megszólaltatott több olyan helybélit is, akik személyesen ismerték a vállalkozót. “Megdöbbentünk, lefagytunk” – mondta egy tözsvendége annak a kifőzdének, amelytől néhány saroknyira történt a gyilkosság.

Csak a becsület számított

Azt mondta a lapnak nyilatkozó személy, hogy abból a helyiek soha nem csináltak problémát, hogy kinek mik az elvei, milyen a bőrszíne vagy hogy kit szeret. Az számított, hogy az illető becsületes-e. István korábban boldog párkapcsolatban élt és gyermekei is voltak, ám az utóbbi időkben a fiúkhoz vonzódott, ez köztudott volt.

Úgy tűnt, harmonikus a kapcsolat a vállalkozó és a fiú között

Állítólag naponta járt ebédelni a szóban forgó kifőzdébe a 39 éves vállalkozó és a fiatalember. A lapnak nyilatkozó személy elmondása szerint vidámak voltak és senkit nem zavartak. Úgy tűnt, szeretik egymást.

Sajnálják Istvánt

Egy másik helyi, a vállalkozó pékségének törzsvásárlója azt mondta, István rendes ember volt. Ő is úgy tudja, hogy a férfi és a fiatalember szerették egymást, de összekaptak valamin. Szerinte semmilyen vita nem fajulhat idáig.

A gyermekei anyjához készülhetett a meggyilkolt vállalkozó

István aznap arra készült, hogy meglátogatja gyermekei anyját és részt vesz egy születésnapi zsúron. A fiatal fiú féltékenységből olthatta ki a vállalkozó életét, mivel őt nem hívták meg erre az eseményre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció