Sokkoló dolgot művelt a saját családjával egy férfi Tasson! Ittasan tört volt élettársa és a három közös gyermekük életére.

Megjelent a háznál

A vádirat szerint a férfi tavaly október közepén a folyamatos alkoholfogyasztás következtében lerészegedett. Ilyen állapotban az este folyamán többször megjelent a volt élettársa szüleinek tassi lakóházánál, amelynek tetőterében a nő és a három közös kiskorú gyermekük lakott. Mivel a ház villanyóráját többször lekapcsolta, továbbá a külső gázcsapot is elzárta, a család rendőri intézkedést is kért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tüzet gyújtott

Ennek ellenére a férfi 22 óra körül ismét visszatért és a külső lépcsőn felment az emeleti lakrészbe. Ott előbb törni-zúzni kezdett, majd több helyen tüzet gyújtott és miután a tűz lángra kapott, azt hátrahagyva elmenekült a lángoló tetőtérből. A ház földszintjén tartózkodó családtagok a tüzet észlelve elhagyták az ingatlant.

Helyszíni felvétel:

Felrobbant egy gázpalack is

A tűz következtében senki nem sérült meg, azonban a lakóingatlan tetőtere teljesen kiégett, ráadásul egy gázpalack is felrobbant. A lakóépületben több mint 11 millió forint kár keletkezett, emellett a nő és a gyermekek ruhaneműi és használati tárgyai is megsemmisültek.

Fotó a helyszínről:

Vádat emeltek

Az ügyészség a büntetett előéletű férfit jelentős kárt okozó rongálás bűntettével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta. A letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Kunszentmiklósi Járásbíróság fog dönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Borzalom: ájultra verte az idős, beteg nénit, majd a házat is rágyújtotta a kegyetlen férfi

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: ügyészség