Tatabányán pedig egy nőt ütöttek el. Mindkét helyen helyszínel a rendőrség, a szabolcsi estet pedig büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Lakott területen belül volt a gázolás

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. december 2-án 11 óra 48 perckor a 4-es számú főút 332-es kilométerszelvényében Tuzsér belterületén – közölte pénteken a rendőrség.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Büntetőeljárás indult

Elsődleges információk szerint egy tehergépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő gyermeket, aki a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a záhonyi rendőrök vizsgálják.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tatabányán is megtörtént a legrossabb

Az ország egy másik pontján is halálos gázolás történt. 10 óra 17 perc körül Tatabányán a Mártírok úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsival közlekedő 46 éves férfi elé lelépett egy nő, akit a járművezető elütött.

Azonnal életét veszítette

A balesetben a gyalogos olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelést megkezdte. A lehetséges okokról vagy a körülményekről egyelőre nem tettek közzé tájékoztatást, így azt sem lehet tudni, kinek a hibájából következett be a tragédia.

Térképen a baleset helyszíne

Két vonattal is ütközött, még is saját lábán szállt ki

Péntek reggel egy másik sokkoló baleset is történt – noha szerencsére itt könnyebb sérülésekkel megúszta. Itt egy koreai férfi két vonattal is ütközött Göd és Dunakeszi között egy vasúti átjáróban. Az ütközés következtében a gépkocsi átsodródott a másik vágányra, ott pedig ütközött a Nyugati pályaudvarról Szobra 6:15-kor elindult S70-es (2322-es) vonattal.

Panaszkodnak az utasok

A baleset után a közösségi csoportokat elárasztották az utasok panaszai. A várakozók arról írnak, hogy több száz ember fagyoskodik a vasútállomáson, a MÁV nem adott pontos tájékoztatást arról, hogy honnan indulnak a pótlóbuszok. „Nem lenne elhanyagólandó ha MÁV írnál arról hogy hol állnak meg a pótlóbuszok és milyen sűrűséggel. Egyáltalán elindult már az első pótlóbusz??”

Zárt a sorompó

„Ott mentem el mellette, mire át értem és visszanéztem már zárt a sorompó” – írta a Facebookon a baleset egyik szemtanúja. Úgy tudjuk, az autót egy koreai férfi vezette, feltehetően a Samsungnál dolgozik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Forrás: Keszi Channel

Elszállítják az összeroncsolódó autót

Forrás: Keszi Channel

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)