A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak egy 37 éves férfi ellen, aki élettársa lábába döfött egy éles tárgyat, majd segítségnyújtás nélkül, magára hagyta. A nő életét már nem lehetett megmenteni.

Rendszeresen bántalmazta

A nyomozás adatai szerint hónapokon át, rendszeresen bántalmazta élettársát B. László. A dunaharaszti házban szinte mindennaposak voltak a hangos szóváltások, nem egyszer nem kétszer fajultak vitáik tettlegességig. Az asszony félt a férfitől, nem merte elhagyni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A vita hevében

2021. december 2-án sem történt ez másként, amikor a gyanúsított a vitatkozás hevében felkapott egy konyhakést, amivel jobb és bal lábán is megszúrta a 21 éves nőt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Erősen vérzett

Az áldozat erősen vérzett, a férfi magára hagyta, elment otthonról és csak később tért vissza. A nő utolsó erejével barátnőjét hívta, aki azonnal segítségért telefonált, azonban a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni a fiatalasszony életét.

Már nem lehetett megmenteni

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a nő halála a bal combját ért szúrt sérülés okozta vérvesztéses sokk miatt következett be, az időben érkező, szakszerű segítség nagy eséllyel megmenthette volna az életét.

A tett helyszíne:

Elfogták

A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, kihallgatásán vallomást nem kívánt tenni és kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni, számolt be róla a rendőrség.

Vádemelés jöhet

A Pest megyei vizsgálók befejezték az élet ellenes ügy nyomozását, az azóta is letartóztatásban lévő B. László ellen kapcsolati erőszak, valamint halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntette miatt javasolnak most vádemelést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Felakasztalak benneteket és megöllek titeket, ha még egyszer ilyet csináltok!” – kiabálta az autós a gyerekeknek

Kiemelt kép: Illusztráció