A Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 7:18-kor elindult S21-es vonat (2922) elgázolt egy embert Kispest és Pestszentimre felső között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 10-11 óráig – szünetel a forgalom, emiatt várhatóan 8:45-től pótlóbusz szállítja az utasokat Kőbánya-Kispest és Pestszentimre között.

Jegyek és bérletek

A kimaradt szakaszon a vasúti jegyek és bérletek érvényesek a 151-es buszon Kőbánya-Kispest és Nagykőrösi út vonalon, valamint a 84E, 89E, 294E, 94E járatokon Nagykőrösi út és Pestszentimre között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A belváros felől

A belváros felől a BKK járataival érdemes megközelíteni Pestszentimre állomást. A helyszínelés végéig az S21-es vonatok rövidített útvonalon, csak Lajosmizse és Pestszentimre között közlekednek. A Budapest-Lajosmizse vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani délelőtt, közölte a MÁVINFORM.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pár napja a HÉV gázolt

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálra gázolt a HÉV egy férfit  Budapest 16. kerületében, a Mátyásföld, Imre utcai megállónál. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Fejhallgatóval a fején

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója lapunknak elmondta, a H8-as HÉV vonalán történt a tragédia. Az Imre utcánál lévő gyalogos átjárónál egy 20-25 év körüli fiatalember, fejhallgatóval a fején akart átsétálni. 

Kürtjel

Gödöllő felől akkor még nem érkezett szerelvény, ám a túloldali sínpáron az Örs vezér tere felől közeledett egy, amely vezetője kürtjelet adott ki az átjáróhoz közeledve.

Fotó a helyszínről:

A másik irányból érkező szerelvén gázolta el

Elképzelhető, hogy a fiatal a jelzést meghallotta a zenén keresztül is, de az is lehet, hogy a szeme sarkából észrevette a balról közeledő HÉV-et, ezért hátrébb lépett néhány lépést. Sajnos azonban ekkor a bal oldali sínpáron Gödöllő irányából pont odaért a H8-as szerelvény, amely elgázolta és maga alá gyűrte a fiatal férfit.

Helyszíni felvétel:

Azonnal meghalt

A HÉV nagyjából húsz méteren át vonszolta magával a fiatal testét, mire meg tudott állni, sajnos a fiatalembernek az élettel összeegyeztethetetlen sérülései keletkeztek, azonnal meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nyugati pályaudvar – Forrás: Facebook