Noha a mentők hosszasan küzdöttek az életéért, ennek ellenére már nem lehetett rajta segíteni. Az ütközés akkora erejű volt, hogy még a bukósisakja is lerepült a fejéről.

Rémisztő baleset

Meghalt egy 31 éves férfi miután motorjával egy menetrendszerinti busznak rohant a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Hercegkút közelében – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az árokban landolt

A motor az árokba csapódva, az oldalára borulva állt meg azt követően, hogy összeütközött egy autóbusszal a 37-es úton, Hercegkút térségében. Úgy tudni, a busz egy mellékútról kanyarodott ki, amikor a motoros hatalmas sebességgel nekiütközött.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az utasoknak semmi baja nem lett

Eldeformálódott első kerék, letört alkatrészek az úton – így festett a baleset helyszíne a történtek után. A busznak leszakadt a bal hátsó karosszéria darabja és behorpadt az oldala, a buszsofőrön kívül két utas volt a járaton, ők megúszták a balesetet.

Azonnal siettek

Azonban a motort vezető férfi életveszélyesen megsérült. A baleset helyszínére azonnal több mentőállomásról több mentőegység is indult – közölte a csatorna érdeklődésére az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa.

Így találtak rá

Leskó Dóra tájékoztatása szerint a motort vezető 31 éves férfit már válságos állapotban találták meg a kiérkező egységek. életéért sokáig küzdöttek a helyszínen a mentősök, de nagyon súlyosak voltak a sérülései.

Berepedt és lerepült sisak

Ellátás közben a keringése is összeomlott, hosszú percekig küzdöttek az életéért, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – mondta Leskó Dóra. Akkora erejű volt a karambol, hogy a 31 éves motoros fejéről lerepült a sisak, amely aztán berepedt.

Trafikokat működtetett a közeli faluban

A meghalt motoros 12 kilométerrel lakott a tragédia helyszínétől, Vámosújfalun, ahol az áldozat egy trafikot üzemeltetett a vasútállomás közelében. Ismerőseit és családját is megviselte a tragédia.

Vizsgálják a körülményeket

A helyszínelés idejére órákig lezárták az utat, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. Egyelőre azt sem tudni, hogy a baleset valamelyik résztvevője megszegett-e valamilyen közlekedési szabályt, s ez hozzájárult-e a tragédiához. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg