Végig titkolta a családja elől, hogy állapotos, az a daruszentmiklósi nő, aki szerdán hajnalban a családi ház kerti vécéjéba dobta az újszülött gyermekét.

Már nem élt

A Tények riportja szerint a nőről csak a kórházban derült ki, hogy terhes volt, a rendőrök ezután kezdtek el kutatni a baba után. Az anya végül elárulta, hogy hova rejtette, ám mire megtalálták már nem élt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Négy gyermekük van

A szörnyű tragédiáról a nő férje megtörten nyilatkozott, elmondta 20 éve élnek együtt a párjával, négy közös gyermekük van, pontosan ezért is sokkolta Julianna szörnyű tette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ki volt hűlve

“Ki volt hűlve, bent a szoba közepén körülbelül másfél liternyi vér volt” – mondta a riportban Csajági Tibor, a gyermek apja, aki szintén nem tudta, hogy a párja várandós.

Véresen ment be a házba

Arról is beszélt, hogy a párja miután megszülte a gyermeket véresen tért vissza a házba, alig tudott beszélni, végül Tibor maga hívta ki a mentőket, bár akkor még nem tudta, mi is történt pontosan.

Hajnalban történt

“Reggel fél négykor a párom bejött a szobába, nem tudom, hogyan sikerült neki. Csupa vér volt, nem tudtuk, mi történt” – mesélte a férfi.

A teljes riport itt nézhető vissza:

Pár hónapja Baranyában hagyta sorsára a gyermekét egy nő

Amint azt a Kékvillogó is megírta szülése után, felelőtlenül, magára hagyta csecsemőjét az a horvát nő, aki egy szőlőskertben adott életet kislányának. A csecsemő több mint 24 óráig volt egyedül, összecsípték a bogarak, kiszáradt, nem kapott táplálékot. Amikor a rendőrök rátaláltak, még élt. Végül mentőhelikopterben halt meg.

Júniusban történt

Az eset még júniusban történt, a történtek után a zavart asszony a horvát rendőröknek azt mondta: Magyarországon szült, legalább nyolc órával a kórházi ellátása előtt. A horvát nyomozók az anyánál talált telefon adatai alapján arra jutottak, hogy valahol Harkány közelében, Márfa község külterületén, egy szőlőskertben történhetett a szülés, ott lehet a baba.

A mentőhelikopterben halt meg

A kislány akkor még élt, amikor rátaláltak, válságos állapotban volt, ha nehezen is, de lélegzett, azonban a pécsi klinikára történő szállítás közben a mentőhelikopter fedélzetén életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Tények