Borosüveggel bántalmazta, le akarta vágni felesége fejét az az alkoholista csongrádi férfi, aki még a gyerekét is sörrel itatta. De nemcsak az asszonyt bántalmazta, hanem két éves kislányát is megverte.

Ordibált párjával a részeges férfi

2016-tól 4 éven keresztül az iszákos férfi rendszeresen kiabált és veszekedett hódmezővásárhelyi otthonában párjával. Vitáik során rendszeresen méltóságot súlyosan sértő, trágár kifejezésekkel illette a nőt, akit lökdösött, ököllel és tenyérrel is megütött.

Borosüveggel vágta fejbe az asszonyt

Egyik alkalommal a hangos éjjeli veszekedésre a gyermekek is felébredtek, és szemtanúi voltak annak, ahogyan édesanyjukat a férfi egy üres borosüveggel fejbe vágta.

Le akarta vágni a fejét

Emiatt az asszony feje vérezni kezdett. De olyan eset is volt, amikor földre lökte a nőt, és egy bozótvágó kést szegezett a tarkójához, azt állítva, hogy levágja a fejét.

Gyilkossággal fenyegette

Féltékenységében azzal fenyegette az asszonyt, hogy meg fogja ölni, el fogja ásni a kertben, illetve felakasztja.

Ez is érdekelhet

Cigarettaparázzsal égette meg 3 éves gyermeke lábát a brutálisan kegyetlen apa: a másik gyermekét és feleségét is rendszeresen kínozta

Rendőrt hívtak

Néhány családi veszekedéskor sor került rendőrségi intézkedésre, hol az asszony, hol a testvére, de még a szomszédok is rendőrt hívtak a helyszínre.

Gyermekeit itatta

A férfi a gyermekeket több alkalommal is alkohollal kínálta meg. Két és fél éves fiával a többi gyerek előtt sörrel koccintott és meg is itták együtt az italt. De olyan is előfordult, hogy egy égő cigarettát adott neki, amibe a kisfiú beleszívott. A rendrakásra pedig még önállóan nem képes kétéves kislányt pedig arcon ütötte, mert nem pakolta el a játékait.

Vádat emeltek

A férfi a vád tárgyává tett cselekményeivel a kiskorúak nevelési, felügyeleti és gondozási feladataiból fakadó kötelezettségét súlyosan megszegte, s ezzel a gyermekek testi, értelmi erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette.

Több bűncselekmény miatt is felelnie kell

A járási ügyészség kapcsolati erőszakkal, kiskorú veszélyeztetésével és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértéssel és más bűncselekményekkel vádolja az elkövetőt.

Kiemelt kép: illusztráció