Elhunyt Kis Grófo édesapja. Idősebb Kozák László elkapta a koronavírust, napokig volt lélegeztetőgépen. Szerdán úgy tűnt, hogy jobban van, már le is vették a gépből, csütörtökön azonban váratlanul rosszabbodott az állapota.

Meghalt Kis Grófo édesapja

Meghalt Kis Grófo édesapja. Idősebb Kozák László halálát a koronavírus okozta. A zenész 49 éves édesapja napokra lélegeztetőgépre is került.

A Facebookon közölték a hírt

 „Mélységesen lesújtott a rossz hír! Nem tudok mit mondani, nagyon szomorú vagyok! Elment az autentikus cigányzene Királya, Kozák László Grófo” – olvasható a bejegyzésben.

Levették a gépről

Bár úgy tűnt, jobban van, ám váratlanul rosszabbodhatott az állapota, csütörtökön mégis elhunyt. A Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke, ifj. Rostás-Farkas György a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

Fia reménykedett

„Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra” – árulta el a Blikknek Kis Grófo szerdán.

Az egész család elkapta a vírust

„Előbb édesapánk lett rosszul, mentővel vitték kórházba, nem sokkal később lett beteg a testvérem, aki ugyanabban a kórházban lábadozott, ahol édesapánk – mondta a napokban Kis Grófo testvére.

Nagyon várták haza

„Édesanyánk már nagyon várja haza apukánkat, három nappal a betegek érkezése előtt az egész házat speciális eljárással fertőtlenítik. Kihívunk egy céget, akik ózonnal megölik az esetleges vírusokat. Mindennap többször imádkoztunk szeretteink és minden beteg gyógyulásáért, és hálát adtunk az Úrnak, az orvosoknak, nővéreknek az áldozatos munkájukért” – mondta fia szerdán.

Kis Grófo is kórházban volt

Bár Kozákék nem élnek együtt, mindannyian megbetegedtek. Kis Grófo is több hétet töltött egy Covid-osztályon.

Kiemelt kép: a Kozák család – Forrás: Facebook/Kis Grófo