Budán, a Körszálló előtt csőtörés miatt beszakadt az úttest egy Suzuki alatt, Újszász és Zagyvarékas között négy jármű ütközött. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Oldalára borult egy személyautó Pilisvörösvárnál

2020.11.04. 21:59 Az oldalára borult egy személyautó Pilisvörösvár térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Fóton

2020.11.04. 21:54 Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Fóton, a Károlyi István utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M4-esen

2020.11.04. 18:05 Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Vecsés és Üllő között. Műszaki mentés céljából a monori hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították az autót. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Két autó ütközött Kecskeméten

2020.11.04. 16:43 Két személyautó ütközött össze Kecskeméten, a Hétvezér utca és a Téglagyár utca találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Fotó: Hiros.hu / Donka Ferenc

Négy gépjármű rohant egymásba Újszász és Zagyvarékas között

2020.11.04. 16:26 Négy személyautó ütközött össze a 32-es főút 58-as kilométerénél, az újszászi lehajtó közelében. Az egyik jármű az árokba csapódott, egy másik az úton az oldalára borult. A mentést a szolnoki hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél az utat a mentés idejére lezárták.

Fotó: Szolnok és környéke útinform Facebook-csoport

Csőtörés miatt alámosott úttest szakadt be egy Suzuki alatt a 2. kerületben

2020.11.04. 15:40 Csőtörés miatt kimosódott az aszfalt és beszakadt az út egy arra közlekedő Suzuki alatt szerda délután a Szilágyi Erzsébet fasoron a körszállónál.

Árokba hajtott egy gépkocsi a 27-es főúton Sajószentpéter és Edelény között

2020.11.04. 15:02 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szerda délután Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a 27-es főút dusnokpusztai szakaszán. A balesethez műszaki mentés céljából a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Két autó ütközött Mosonmagyaróvár belterületén

2020.11.04. 12:44 Két személyautó karambolozott Mosonmagyaróváron, a Soproni utcában, az Úttörő utca találkozásának közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetnél forgalom egy sávon halad.

Kisteherautó és személyautó csattant Zsámbék és Szomor között

2020.11.04. 12:11 Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a Fejér megyei Felsőörsnél, a Felsőörs pusztai bekötő útnál. A kisteherautó az ütközés következtében az árokba csúszott. A mentést a bajnai hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Fának csapódott egy nyerges billencs Csorna és Bősárkány között

2020.11.04. 11:39 Letért az útról és fának hajtott egy nyerges vontató a 86-os főúton, Csorna és Bősárkány között, a maglócai elágazás közelében. A jármű rakománya zúzott kő, amelynek egy része a vezetőfülkébe borult. A balesethez riasztott csornai hivatásos tűzoltók megkezdték egy ember kimentését a járműből. Az érintett szakaszon az utat lezárták. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A sofőr óriási szerencséjére csak könnyebben sérült.

Fotó: Csorna HTP

Kisteherautó és személyautó ütközött a 11. kerületi Budaörsi úton

2020.11.04. 10:51 Egy kisteherautó ütközött össze személyautóval Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton, az M1-M7-es autópályák kivezetője közelében, a benzinkútnál. A mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. Helyszíni információink alapján a Chevrolet Spark sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították.

Személyautók ütköztek az M5-ösön Újhartyánnál Pest felé

2020.11.04. 10:12 Négy személygépkocsi és egy járműszerelvény ütközött az M5-ös autópálya 42-es kilométerszelvényében 2020. november 4-én 9 óra körül. A balesetben egy ember megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakasznál terelésre és zárásra kell számítani, melyet a munkálatok előrehaladtával oldanak, és teszik majd újra teljes szélességében járhatóvá.

Több autó szenvedett utoléréses balesetet Szekszárdon

2020.11.04. 08:15 A Rádió Antritt értesülései szerint Szekszárdon, a Tolna Megyei Balassa János Kórház előtt, a Béri Balogh Ádám utcában több autó is összeütközött. A helyszínelés jelenleg is zajlik, az érintett útszakaszon félpályán zajlik a forgalom, ezért óvatosan közelítsék meg a helyszínt. Az elsődleges információink szerint személyi sérülés nem történt.

Kamion pótkocsija csúszott árokba Pincehelyen

2020.11.04 08:03 Egy kukoricát szállító pótkocsis tehergépkocsi közlekedett a 61-es főúton, az 52-es kilométerszelvény közelében, Pincehely térségében 2020. november 4-én a reggeli órákban, amikor eddig ismeretlen okból egy kanyarban a jármű kisodródott, és a pótkocsi az árokba csúszott. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat rendőrök irányítják. Kérjük mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen!
Frissítés: A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Kérjük az arra közlekedők türelmét!

Fotó: Police.hu

Távközlési oszlopot döntött ki egy teherautó Pilisvörösváron

2020.11.04. 08:06 Kidöntött egy távközlési oszlopot egy teherautó Pilisvörösváron, az Arany János utca elején. A kidőlt oszlop az elektromos vezetékeket is leszakította. A pilisvörösvári önkéntes tűzoltók mellett egy fővárosi hivatásos egység is a helyszínre érkezett. A tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték az esethez.

Tiszabezdéd és Tuzsér között három autó ütközött, egy sérült beszorult

2020.11.04. 07:17 Három gépkocsi ütközött össze Tiszabezdéd és Tuzsér között, a Bezdédi úti elágazásnál. Az egyik járműbe beszorult egy utas, a záhonyi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítővágóval dolgoztak kiszabadításán. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Fotó: Traffipax Kisvárda Facebook-csoport

Teljes útzár az M44-es autóúton az árokba borult tartálykocsi mentése miatt

2020.11.04. 06:17 Mint ahogy arról tegnap a Police.hu beszámolt, közúti közlekedési baleset történt Kunszentmárton külterületén, az M44 főút 47. kilométerszelvényében, 2020. november 3-án. A veszélyes anyag átfejtését 2020. november 4-én 2 órakor megkezdték, ezért az autóút jobb és bal pályája teljes szélességében lezárásra került. A rendőrök a forgalmat a 44. útra terelik. Kérjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Kiemelt kép: BalesetInfo Facebook-csoport