Végignézte szerelme halálát, erről beszélt egy nő Téten. Az 58 éves férfi biciklivel indult haza az asszonytól péntek este, a kaputól pár méterre azonban a vízelvezető árokba zuhant, és a beton teknőben nyakát szegte.

Beakadt a pedálba

Párja odarohant és megpróbált segíteni, de már a mentők sem tudták megmenteni az életét. Ezt borzalmas feldolgozni, nem tudom, hogy hogy fogom – mesélte zokogva a nő párja haláláról. Úgy tudni, a balesetet az okozta, hogy a férfi nadrágja beleakadt a bicikli pedáljába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kitört a nyaka

Elindult haza, de sajnos belefejelt az árokba, kitört a nyaka. Leugrottam hozzá, csak a vállát láttam, és kiabáltam, hogy hol a feje… Hol a feje… – tette hozzá a nő, aki hiába szólongatta Bélát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyászol a falu

„Ő csak hörgött, a feje pedig a mellkasa alá gyűrődött.” Az áldozat zenész volt, tangóharmónikán játszott, az egész falu gyászolja, szombaton gyertyagyújtással emlékeztek rá a baleset helyszínén – írja a Bors.

Ezt mondja a rendőrség

Téten, a Fő úton közlekedett kerékpárral 2023. szeptember 15-én 21 óra 45 perc körül egy helybéli férfi. Haladása során, eddig tisztázatlan okok miatt kétkerekűjével az út melletti vízelvezető árokba hajtott, ahol az árok aljába ütötte a fejét.

Vizsgálódik a rendőrség

A balesetben a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Nemsokára jöhet a vádemelés

Ahogy írtunk róla, egy 2021-es közlekedési baleset vizsgálatát fejezték be a Pest vármegyei rendőrök. A biciklist elütő férfi segítségnyújtás nélkül sorsára hagyta áldozatát a gyanú szerint.

Meghökkentő látvány

Az eset még két éve, október 18-án történt az ikladi Szabadság úton. Egy 19 éves fővárosi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni és a helyszínen életét veszítette. A sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül lelépett. Később aztán a rendőrök váratlan felfedezést tettek.

Pozitív értéket mutató szonda

Felfigyeltek ugyanis egy olyan autóra a helyszínen, amelynek színe megegyezett az úttesten maradt törmelékével. Kiderült, a balesetet okozó sofőr tért vissza. Természetesen megfújatták vele a szondát is. Utóbbi 0,81 mg/l értéket mutatott, ezért mintavételre előállították.

Nagyon részeg volt

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy az 57 éves, galgamácsai férfitől vett vérminták etilalkohol koncentrációja 2,35 g/l, valamint a vizeletminta etilalkohol koncentrációja 3,15 g/l volt. vérében a baleset időpontjában 2,6016 g/l volt az etilalkohol koncentrációja, amely súlyos fokú alkoholos befolyásoltságot jelent.

Hibátlan volt az autó

Ha mindez még nem lenne elegendő… nem csak ivott, de különféle nyugtatókat is szedett, mielőtt autóba ült. Átnézték a kocsit műszaki állapotát is, hibát azonban nem fedezett fel a szakértő. A baleset éjszaka, korlátozott látási viszonyok mellett következett be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció