A fiatal sztár beismerő vallomást tett a rendőrségen, elismerte a drogfogyasztást, egyben kinyilvánította, hogy vállalná az elterelést.

Többeket előállítottak

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportál írt róla, a drogos énekesnőt tavaly októberben rendőri kísérettel, kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba. Azóta az ügyben újabb fejlemények vannak, a rendőrség ugyanis a híresség kihallgatásán túl további négy személyt is előállított kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bajba került valaki a stábból is

Ők valószínűleg az énekesnő vallomása alapján kerültek ebbe a helyzetbe. A Blikk arról ír, hogy ezekből az egyik személy az előadó stábjának tagja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez lehet a megoldás

Az elterelés vállalása nyilvánvalóan menekülőút lehet az énekesnő számára, hiszen ha teljesíti, mentesül a büntetés alól. Így azt is elkerülheti, hogy priusza legyen. Az ügyben tovább folyik a nyomozás, kérdéses, hogy további hírességek is „képbe” kerülhetnek-e a sztárvilágot érintő drogbotrányban.

A dílereket is kihallgatták

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban” – állt a hivatalos közleményükben.

Mentők vitték kórházba

Mint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, egy népszerű énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. 

Főbérlője mentette meg az életét 

Az egykori tehetségkutató versenyzőjének óriási szerencséje volt. Ugyanis főbérlője, miután nem tudta elérni telefonon, a helyszínre ment. Ő hívta a mentőket, ugyanis a fiatal nő szervezetében alkoholt, erős nyugtatót és kokaint is találtak.

A földön feküdt

A mentősöket a földön fekvő, sérült kezű énekesnő látványa fogadta, a sérüléseit a helyszínen nyomókötéssel ellátták, majd szirénázva a legközelebbi kórházba vitték. Ha nem érkezik időben a segítség, könnyen tragédia lehetett volna a görbe estéből. 

A hálózat felgöngyölítése a cél

Ilyen ügyekben ugyanis sosem a lefülelt fogyasztó a cél, hanem az a hálózat, ahonnan beszerezte a tiltott szereket. Összességében még hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki feldobja a beszerzőit, hiszen sok kellemetlenséget tud okozni, ha kiadja őket, írta meg a Blikk.

Megvan a kísértés

„Sajnos, már egyre szűkebb azon ismert emberek köre, akik nem élnek a kábítószerrel. A kísértés viszont számukra is megvan, hiszen rendkívül könnyen hozzá tudnak jutni. Nagyjából három-négy olyan kör van, amelynek a tagjai drogot terítenek sztároknak, őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is hamar és könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Akkor viszont nagy gond van, ha ebben a hálózatban bárki is lebukik, mert az könnyen magával ránthat mindenki mást is – hangsúlyozta az informátor a lapnak.

Mások is bajban

Árpa Attila színész évekig járt bíróságra, mert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították. A divattervező Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül előzetesben az óta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI