Újra nyakig ül a bajban az Aranypart, az Éden Hotel és az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja. Mandula Ádám budaörsi albérletében, részege, bedrogozva egy karddal hadonászott, majd több lövést is leadott. A rendőrök az utcán kapcsolták le a TV2 bortányhősét.

Az erkélyen randalírozott

A rendőrség közleménye szerint, már 2023. december 4-én délelőtt indult a buli az albérletben. M. Ádám alapozásként – bömbölő zenével a háttérben – sűrűn emelgette a szeszes poharat. Később, már ittasan, kiment az erkélyre, ahonnan artikulálatlanul üvöltözni kezdett.

Lövéseket is leadott

Majd kardjával hadonászott, gáz-, és riasztófegyverével több lövést adott le céltalanul. A fegyvere mellé betársított karddal felszerelkezve vette aztán nyakába a várost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felfegyverezve ment Budaörsön

A riasztott rendőri egységek a Kamaraerdei úton látták meg. Mellényének zsebéből fegyvere, kabátja alól a kard markolata lógott ki.

Figyelmeztető lövés

Hiába hangzott el, a határozott rendőri felszólításnak nem engedelmeskedett, zavart, kiszámíthatatlan viselkedése közben fegyvere felé nyúlt, ezért azonnali reakcióra volt szükség: az egyik intézkedő rendőr előkapta szolgálati lőfegyverét és leadott egy figyelmeztető lövést.

Rendőrök kísérik a realitysztárt

Forrás: Facebook/

Drogozott és ivott

Pillanatok alatt ártalmatlanná tették, majd bilincselve előállították. Drogtesztje és alkoholszondája is pozitív eredményt hozott. Kihallgatásán nem tagadta az erkélyjelenetet, a többire nem emlékezett tisztán.

Őrizetbe vették

Az őrizetbe vett M. Ádámot fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, letartóztatásáról a bíróság dönt.

Az őrület szélén volt a celeb

Megszólalt az ügyben a TV2 sztárjának egyik ismerőse, aki aggódva, rosszallóan nézte végig a történteket és elárulta, a fiatalember nem más, mint az egyik bajból a másikba csöppenő Ádám. „Mindenféle szer hatása alatt hadonászott össze-vissza, videókat tett közzé magáról, ahogy durrogtatja a fegyvert. Őrület! Ennyire rossz állapotban, ennyire kifordulva magából még sosem láttam, hatalmas a baj” .

Több rendőrségi ügye is volt

A realitysztárnak nem először gyűlt már meg a baja a hatóságokkal: ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát, korábban baltával támadt az exére, öngyilkosságot kísérelt meg, illetve a börtön sem ismeretlen számára droghasználat miatt. Néhány hónapja arra is fény derült, hogy megfenyegette Szegedi Fecsót, valamint exét, Beát is zaklatta.

Fél éve durvult el a helyzet

A volt párja, Ádám gyermekének anyja, Géczi Bea most azt mondta a Blikknek, hogy az utóbbi fél évben súllyedt ilyen mélyre a realitysztár. Ő már jó ideje meg is tagadta tőle a gyermeke láthatását, igaz, a gyermek nem is akar az apjával lenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mandula Ádám – Forrás: Facebook/Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság