Meghalt egy idős nő Budapesten, miután kizuhant az ablakon. Az asszony vélhetően önszántából menekült a halálba. Két hete egy 15 éves fiú ugrott ki Zuglóban, ő túlélte a zuhanást, igaz, több szervét el kellett távolítani.

Tragédia Kispesten

Az RTL Híradó értesülése szerint szerda délelőtt kizuhant lakása ablakából egy idős nő Kispesten. A rendőrséget a járókelők értesítették, akik a holttestet az utcán megtalálták. Úgy tudni, hogy az idős nő öngyilkos lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vizsgálják a halálesetet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének tájékoztatása szerint az elsődleges vizsgálat során nem találtak idegenkezűségre utaló jelet, ezért a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, hogy pontosan mi történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiugrott a nyolcadikról

Két hete, életveszélyes állapotban szállították a mentők kórházba azt a 15 éves fiút, aki öngyilkosságot kísérelt meg, miután szakított vele a barátnője. Tamás Zuglóban ugrott ki a nyolcadik emeletről, de a csodával határos módon túlélte a zuhanást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A puha földre esett

A szerencséjéhez az is hozzájárulhatott, hogy a napokig tartó esőzések következtében fellazult földes területre esett, nem pedig a fél méterrel arrébb levő aszfaltra.

Fájdalmában nyögött

A szemtanúk szerint a szülők azonnal a gyermekük segítségére siettek. Nem tudhatták, hogy Tamás túlélte-e a zuhanást, de némileg megkönnyebbültek, amikor meghallották a hangját. A fiú egy szót sem volt képes kimondani, csak nyöszörgött fájdalmában.

Több szervét is eltávolították

A mentők kórházba szállították, azóta többször megműtötték,  Több szervét eltávolították: többek közt az egyik veséjét, illetve a lépét. A fiú az ismerősök szerint rendezett családból származik. Tamásnak egy nővére van.

Tragédia Szegeden

Októberben Szegeden történt egy hasonló tragédia. Az Ortutay utca 1. szám alatti panelháznál. A helyszínről származó információk alapján azt esti órákban, egy 20-as, 30-as éveiben járó fiatalember ugrott ki az egyik tízemeletes panelház hatodik emeleti erkélyéről. A férfi a zuhanás következtében életét vesztette. 

Tragédia Óbudán

Áprilisban, egy idős nő zuhant ki a Szőlő utcában, az egyik panelházának tizedik emeletéről. Gyorsan jött a segítség, az idős nő életét már nem sikerült megmenteni. Két fiatal próbált gyorsan elsősegélyt nyújtani, de a hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.

Ha segítség kell!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció