Ahogy azt az elsők között megírtuk itt a Kékvillogó.hu hírportálon, cserbenhagyásos gázolás történt Solymáron. A sofőr kegyetlenül áthajtott két gyalogoson, aztán megállás nélkül továbbment az X6-os luxus BMW-vel. A rendőrség most nyilvánosságra hozta az esetről készült térfigyelő kamerás felvételt. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Kegyetlen gázolás

Tegnap este hat előtt nem sokkal, Solymáron az Anna kápolnánál kegyetlenül elütött egy BMW X6-os két embert a zebrán. A rendőrség most nyilvánosságra hozta a döbbenetes felvételt. A képeken jól látszik, mi történt pontosan.

Bumm, megtörtént a baj

Amikor a fiatal pár elindult a zebrán, a balról érkező forgalom lelassult, észrevették őket. Amikor a gyalogosok a zebra közepén jártak egy pillanat alatt megtörtént a baj. Bumm! Elcsapta őket a monstrum BMW.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szemrebbenés nélkül továbbment a BMW

A 40 millió forintos BMW X6-os sofőrje szemrebbenés nélkül hajtott át a két emberen, majd kicsit igazított a kormányon és megállás nélkül továbbment. Az egyik gyalogos felkelt és odasietett a földön fekvő társához, akit a BMW arrébb dobott úgy 5-6 métert.

Hajtóvadászat

A szemétláda sofőr egy német rendszámú autóban ült. Vélhetően a sofőr magyar, csak német rendszámmal olcsóbban jutott hozzá a 40 milliós luxusautóhoz. A rendőrség hajtóvadászatot indított, ezért hozták nyilvánosságra a felvételt.

Mindketten megsérültek

“Ez idáig ismeretlen sofőr WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autójával közlekedett 2023. december 5-én 17 óra 46 perckor Solymár Rózsika úton. Egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, ahol két, az úttesten szabályosan átkelni szándékozó nőnek nem adta meg az elsőbbséget és elütötte őket, mindketten megsérültek.” – írják a rendőrség közleményében.

5 évet is kaphat

Az alább látható autót keresik, ha előkerül a sofőr, akár 5 évet is kaphat. Nem lepődne meg senki, ha a sofőr drogos vagy piás lett volna a baleset idején. A rendszám miatt előbb-utóbb elő fog kerülni, nagy kérdés milyen kamu történetet ad majd elő arról, miért nem állt meg segíteni.

Ez a körözött autó

Ez pedig a döbbenetes videó

Kiemelt kép: részlet a videóból