Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt: az elkövető a fogorvosi ellátás után felesége állapotát látva annyira feldühödött, hogy meg akarta verni az orvost.

Nagy trauma érte a nőt

A vádlott várandós felesége 2022 június végén, délután, egy borsodi településen fogászati kezelést kapott. Érzéstelenítő beadását követően a fogorvos foghúzásba kezdett, azonban a rossz állapotú fogat csak több darabban tudta eltávolítani, amely a nő számára nagyobb traumával járt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felhívta a férjét

A fogorvos a beteget kiültette a váróba, a nő innen telefonált férjének, jöjjön érte, mert rosszul érzi magát. Sírva és bedagadt arccal szállt be az autójukba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fenyegetőzött a rendelőben

Ezt látva férje erősen felindult állapotba került, bement a rendelőbe és azt kiabálta, hogy megveri a fogorvost. Amikor az orvos kijött a váróba, tovább fenyegetőzött vele szemben, bántalmazni akarta.

Meglökte a fogorvost

Két másik férfi beteg ettől visszatartotta, azonban egy hirtelen mozdulattal így is meglökte a fogorvost, aki hátralépett, de nem esett el.  A két férfi kivitte a váróból a vádlottat, aki eközben ököllel betörte a mosdó ajtaját.

Pénzbüntetést kap

A fogorvos sértett közfeladatot ellátó személynek minősül. Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Brutális eset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy brutálisan megvert egy 16 éves fiatalt egy 17 éves fiatal Biatorbágyon. Állítólag egy szerelmi háromszög állt a háttérben, a támadót felbérelték. A kamasz olyan durván ütötte és rúgta az áldozatot, hogy az súlyos sérüléseket szenvedett: többek közt eltört az orra. 

Rengeteg ütés és rúgás

Az esetről videó is készült, melyen jól látszik, hogy a kamasz rengeteg ütést és rúgást mért a társára. A környéken lakók döbbenten állnak az eset előtt, elmondásuk szerint sosem láttak hasonló esetet.

 „Ilyenről még nem hallottam”

„Ez biztosan nem egy gyakori dolog Biatorbágyon. Én tősgyökeres biatorbágyi vagyok, de ilyet még nem hallottam, hogy ilyen történik. Nagyon elcsodálkoztam ezen” – nyilatkozta az egyik lakó a Tényeknek.

Évekre börtönbe kerülhet

A rendőrség az otthonában fogta el az elkövetőt, aki akár öt évre is börtönbe kerülhet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció