Féltékenységből végezhetett élettársával egy 42 éves nő Budapesten, a 13. kerületben. Véresen sétálgatott az utcán, a kiérkező rendőröket pedig egy lakáshoz vezette, ahol a járőrök megtalálták élettársa vérbefagyott holttestét. A pár sokat veszekedett, a helyiek szerint rendszeresen ittak is.

Egy zavart nőre figyeltek fel

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy június 18-án délután egy véres ruhájú, zavart nőről érkezett bejelentés a rendőrségre Budapest 13. kerületéből. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai a Róbert Károly körúton intézkedés alá vonták a nőt, majd ellenőrizték a lakását, ahol az asszony élettársát, egy középkorú férfit holtan találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letartóztatták a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A nőt előállították. A szomszédok megdöbbentek a történtek miatt, nem gondolták, hogy ide vezet a rendszeres veszekedés.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vérfoltok egy lépcsőházban

A 42 éves nő nagyon féltékeny volt a férfire, egy alkalommal élettársa nevét is összekarcolta a kaputelefonon. Korábban is folyt már a vér: egy veszekedés során az egyikük kezét vágták el.

Sokszor panaszkodtak rájuk  

A lakók korábban már többször is panaszt tettek rájuk a viselkedésük matt. A ház melletti parkban is sokszor veszekedtek és ittak. Az ott lakók nem örültek annak, hogy a sokszor zavartan viselkedő és rendszeresen cigarettáért könyörgő nő ebbe a házba költözött.

Négy gyermeket nevelt fel

Az 53 éves férfi ebben a házban nőtt fel, a lakás az apjáé volt. „Becsületes ember volt, négy gyermeket nevelt fel és már egy unkokája is született. Az alkohol azonban borzasztó hatással volt rá is” – nyilatkozta az egyik szomszéd a Tényeknek.

Megígérte, hogy segít

A helyi lakók azt is elmondták: a férfit néhány napja látogatta meg a lánya és az unokája. Nem sokkal a halála előtt pedig az egyik ismerősével is beszélt, akinek megígérte, hogy hamarosan elvégzi azt a munkát, amit korábban megbeszéltek.

Tagadja a gyilkosságot

A gyilkosságot elkövető nőt vasárnap őrizetbe vették, emberöléssel gyanúsítják, de a Tények információi szerint tagadja a gyilkosságot.

Emberölés a 16. kerületben is

A police.hu cikke szerint a 16. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit. Ahogy mi is megírtuk, helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI