Amíg a négy gyermek édesanyja önfeledten hamburgerezett a fővárosban, addig a kicsik ácsingózva figyelték, ahogy a segítségükre kiérkező rendőrök hat tojásból összeütöttek nekik egy rántottát.

Gondatlan anyuka

Az anyukának most főhet a feje, feljelentették gondatlanságáért.

A családsegítő értesítette a rendőrséget

A családsegítő értesítette a rendőrséget október 9-én azzal, hogy a Pest Megyei Szentlőrinckátán a délutáni órákban egy anyuka elment otthonról, és a szomszédban élő 14 éves kislányra bízta a saját két és fél hónapos, 2, 4 és 7 éves gyermekeit. 

EZEK A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI

Összeszokott páros

A Tápióságon körzeti megbízottként dolgozó Jaksa Fanni és a sülysápi rendőrôrsön szolgáló Bálint Gábor már korábban is dolgoztak együtt, így össze­szo­kott párosként szálltak ki a helyszínre. 

FRISS!

Korábban összeverték a postán a napokban elhunyt magyar bokszbajnokot

Az anyuka kérte meg a 14 éves lányt

A 14 éves lány el­­mondta, hogy az anyuka kérte meg, hogy pár órára vigyázzon a gyerekei­re, mondván: neki el kell szaladnia Budapestre valakiért. Végül csak másfél órával később ért haza a nő, addig a zsarupáros rutinosan látta el a kisgyermekeket.

A kicsi sírni kezdett

AZT MONDTÁK, HOGY ÉHESEK, A KICSI PEDIG ELKEZDETT SÍRNI. EZÉRT MEGFOGTAM, ÉS ELKEZDTEM RINGATNI, AMITŐL ELALUDT, VÉGÜL PEDIG LEFEKTETTEM. EKÖZBEN A KOLLÉGA SEGÍTETT A 14 ÉVES LÁNYNAK A KONYHÁBAN, MAJD MEGETETTE A KÉTÉVEST, MERT Ő MÁSTÓL NEM FOGADTA EL A VACSORÁT– mesélte a Borsnak a 24 éves rendőrnő.

EZ IS ÉRDEKES LEHET!

Csicskáztatásként élte meg idős, beteg szülei gondozását, ezért élettársával közösen végeztek a házaspárral, majd rájuk gyújtották a házat

Rántotta is készült

Nem csoda, hogy a kollégájának ekkora sikere volt, Bálint Gábor két gyermek édesapja, és szabadidejében szívesen tevékenykedik a konyhában. A szokatlan vendégségben hat tojásból készített rántottát.

Kiemelt kép: Illusztráció