A kések olyan egyformák, legalábbis a legtöbb ember így érzékeli, kivéve azok a személyek, akiknek volt már valaha zsebkés a kezükben. Ezek a vágóeszközök ugyanis teljesen máshogy néznek ki, viszonyítva a sok-sok késtípushoz. Az évszázadok alatt fokozatosan érdemelték ki a “mindenes kés” jelzőt, mivel a hétköznapok indoor és outdoor tevékenységeiben egyaránt a hasznunkra váltak.

A következő pár sorban most elhoztunk néhány különösen minőségi darabot, hogy te is megismerkedj a bicskák világával.

Erre használjuk mi a zsebkéseket

A zsebkések olyan praktikus vágóeszközök, amelyek még a zsebünkben is elférnek, különleges szerkezetük pedig garantálja a biztonságos használatot. A minőségi szerkezet szinte egyenlő a hosszú távú alkalmazással, főleg akkor, ha ezt egy konkrét márkáktól kapjuk meg. A Kések Ollók Webáruház zsebkés kínálatában mindenki talál hozzá illő darabot, attól függően, hogy milyen céllal vásárol.

De mire használja a magyar ember a bicskát? Régen az ember legfőbb társa a zsebkés volt. Ezzel étkeztek, munkálkodtak és aludtak. A szerepe napjainkban sem sokat változott, annyi különbséggel, hogy ma már nem tesszük a párnánk alá. De ugyanúgy ehetünk velük, illetve az outdoor famunkálatok elvégzésében, valamint a kemping és a túrázás alatt egyaránt a segítségünkre lehet. 

Milyen bicskák közül válogathatunk? 

Nem szabad azt gondolni, hogy a bicskának csupán egyetlen változata létezik, nem ezt jelenti a “mindenes” jelleg! Valamennyi terméknek megvan a maga funkciója.

Ebből kifolyólag más lehet a markolat anyaga, a penge formája és a bicska összképének stílusa is. 

A fa, az acél, illetve a műanyag markolattal rendelkező produktumok a legelterjedtebbek. Ezenkívül megkülönböztetünk “szóló” termékeket, amelyek csak zsebkésként léteznek, valamint ún. multifunkcionális eszközöket, amelyek sokszor szerszámok is egyben. Ezek már a lyukasztásban, a konzervnyitásban és a dugóhúzásban szintén segédkezhetnek. 

Hallottál már a Böker Plus Gust bicskáról?

A Böker neve Serge Panchenko “Lancer” modelljének köszönhetően vált világhírűvé. Ahogy telt-múlt az idő, a Gust modell is befutott, ami ugyancsak a márka egyik legjobb termékeként épült be a köztudatba. 

A Böker Plus Gust bicska sarkos markolati kialakítással, antik hatású külsővel és hosszúkás nyitókéssel győzi meg a potenciális vásárlókat. D2 szerszámacélból készült pengéje, ami lándzsahegy kialakítású, ráadásul a kőmosott felület egyaránt kiemelhető. Az elülső panel antikolt bronz, a penge rozsdamentes acél. A keretes zárszerkezet felel a biztonságért. Valahogy így tudnánk leírni egy minőségi darabot, ami társ a mindennapi életben.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.