Igaz, még javában hidegek az éjszakák és a nappalok, de egyre több a napsütéses órák száma, és már nagyon vágyunk ki a szabadba. De nem elég egy néhány órás kirándulás, jó lenne egy többnapos kiruccanás, amikor is kellően távol vagyunk már a lakó- és munkahelyünktől, és meg tudunk feledkezni a mindennapokban ránk zúduló töménytelen feladatmennyiségről.

Pihenés az osztrák wellness-oázisban

Ilyenkor télen a legjobb egy forró fürdő, de ha ezt nem a közvetlen környezetünkben szeretnénk megejteni, akkor érdemes egy wellnesshétvégére elutazni egy felejthetetlen vidékre. Ha pedig több napon át is szeretnénk megmártózni a pezsgő habokban, netán masszázsszolgáltatásokat is igénybe vennénk, akkor akár egy hétre is megérdemeljük a felhőtlen kikapcsolódást.

Karintiában, az alpesi hegyek közt megbúvó Hotel OTP Birkenhof**** ajánlatai minden igényt kielégítenek. A tavaszra készülvén wellness csomagajánlataink számtalan kedvezményes szabadidős programlehetőséget kínálnak. Például Karintia vagy Sonnenschein kártyával számtalan helyet ingyen vagy 50%-os engedménnyel meg lehet látogatni.

Bizonyos csomagajánlatok wellnessutalványt is magukba foglalnak, amelyet a szálloda különféle frissítő és relaxáló spa és masszázs szolgáltatásaira lehet beváltani az adott értékben.

A wellness pozitív hatásai

A különféle fürdők, szaunák, masszázsok mind-mind egyaránt hatnak a testünkre és lelkünkre. Ha az egyik területet jobban támogatjuk, az kihat a másik részre is, így duplán erősítve, hogy mihamarabb visszatérjünk az egyensúlyi állapotunkba.

Napjainkban különösen ki vagyunk téve a különböző szintű stresszfaktorok hatásainak, így a stressz ilyen fajta levezetése, a lelki és fizikai feltöltődésünk több szempontból is hangsúlyossá vált. A wellness és a masszázs bármelyik fajtájára igaz, hogy beindít addig szunnyadó folyamatokat, oldja a blokkolt területeket, felpezsdíti vérkeringésünket és beindítja a méregtelenítést is.

A szálloda számtalan kültéri és beltéri aktív és passzív pihenési lehetőséggel egészíti ki a wellness-spa részleg nyújtotta szolgáltatásokat. A kimerítő és felüdítő sportolás után mi sem jobb annál, mint egy jót falatozni a helyi osztrák, a nemzetközi és a magyar konyha ízeit is felvonultató étteremben.

A csodálatos finn szauna

A hagyományos szaunázás neve egybecseng a finn szaunázással, ez az, ami alapvetően elterjedt világszerte és profitál jótékony hatásaiból több ezer ember. A Hotel OTP Birkenhof****-ban is természetesen mód nyílik ennek kipróbálására is, de akinek a 80-100 fokos finn szauna ellenjavalt, az se csüggedjen, számára ott van az infraszauna.

A masszázsok kedvelői bőven válogathatnak a változatosan összeállított csomagajánlatokból, mellette kipróbálhatják az arckezelések kedvező hatásait is. De olyan egyedi szolgáltatás igénybevételére is van lehetőség, mint a fülgyertyázás vagy pedikűr és manikűr. Akinek pedig közben egy kis fürdőzéshez támadt kedve, az megmártózhat a szálloda valamelyik meleg vizes medencéjében.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.