Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.

A villamoson is ellenőriztek, a megállókban akcióztak

A villamosmegállókban kaptak el több embert a járőrök. Elfogtak egy kábítószer birtoklása miatt körözött férfit, egy emberrel szemben közterületi alkoholfogyasztás miatt tettek szabálysértési feljelentést, és előállítottak két engedély nélküli árust.

Szabálysértés

Helyszíni bírságot két esetben szabtak ki: köztisztasági szabálysértés miatt és egy szabálytalan gyalogossal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendőr-katona kombó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Magyar Honvédség katonáival november 25-én a 3-as, a 62-es és a 62/A villamosok vonalait ellenőrizték.

Ilyen amikor egy géppisztolyos katona felszáll a villamosra

November elején a 24-es villamos vonalát ellenőrizték

Az akció során a rendőrök egy a villamoson kolduló személlyel szemben intézkedtek, őt előállították a 8. Kerületi Rendőrkapitányságra; egyébiránt sem a villamoson, sem a megállókban nem találkoztak szabálysértéssel vagy bűncselekménnyel, írja a police.hu.

Lesz még ilyen akció

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatóak hasonló ellenőrzések a fővárosban.​

Korábban is voltak már ellenőrzések

Itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy a rendőrök korábban ellenőrzéseket tartottak már a 3-as, a 41-es és az 51-es villamos vonalán, továbbá néhány nappal ezelőtt a 4-6 vonalán razziáztak.

Ez is érdekelheti

Címlapképünk a rendőrségi videóból származik.