Nem messze onnan, Remeteszőlősön két autó ütközött össze, s a főváros 20. kerületében is akadt dolguk egy karambol miatt a tűzoltóknak.

Letért az útról

Tizenhárom órakor érkezett a jelzés a polgárőrségre, miszerint Piliscsabán, a Fő úton közlekedési baleset történt. Egy BMW Budapest felé haladt, amikor a gyalogátkelőnél a forgalomlassító szigetnek ütközött, majd egy kapubejáróban, az árokba csapódva állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Könnyebben sérült

A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A mentés idején félpályán a piliscsabai polgárőrök irányították a forgalmat. A katasztrófavédelem közlése szerint a műszaki mentést végző helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínelés pillanatai

Félpályás útlezárás volt érvényben

Rengeteg a baleset

Nem csak Piliscsabára kellett kivonulniuk a tűzoltóknak egy baleset miatt. Vasárnap délután karambolozott két személygépkocsi Remeteszőlősön, a Nagykovácsi út és a Vénusz utca kereszteződésénél. Az egyik jármű az árokba csúszott, amelyet áramtalanítottak a műszaki mentést végző hivatásos tűzoltók.

Karambol Pesterzsébeten

Ugyancsak vasárnap délután összeütközött két személyautó Budapest 20. kerületében, a Baross utcában, a Kossuth Lajos utcánál. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A raj áramtalanította a gépkocsikat, amelyek akadályozzák a forgalmat.

Szalagkorlátnak ütközött az autó

Kecskeméten, az Akadémia körúton, az Irinyi utcánál ütközött össze két személyautó, a balesetnél a város hivatásos tűzoltói végezték a műszaki mentést. Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Börcs közelében szalagkorlátnak ütközött egy személyautó vasárnap reggel.

Olaj terült szét az úton

A szalagkorlát megrongálódott, a leállósávban olaj folyt ki az úttestre. A balesethez a lébényi hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járművet. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Volt olyan autó, amely a HÉV-síneken kötött ki

Mint korábban beszámoltunk róla, a 21. kerületben pedig a HÉV-sínekre sodródott egy autó, akadályozva a szerelvények forgalmát a Boráros tér felé., így a mentés idejére csak egy vágányon jártak a vonatok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Cikkükben használt képeinket a Piliscsabai Polgárőr Egyesület készítette.)