Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M1-es autópálya 105-ös kilométerénél szerdán hajnalban a Győr-Moson-Sopron vármegyei Nagyszentjánosnál, a Tatabánya felé vezető irányban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Műszaki mentés

Az ütközés következtében a kisteherautó egy terelőkúpnak ütközött, majd felborult. A győri hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett végzik a műszaki mentést – írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fejér megyében is baleset volt

Sajnos nem ez volt az egyetlen baleset szerda hajnalban. A Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél ugyanis az oldalával az árokba csapódott egy autóbusz. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jöttek a tűzoltók

Azt írták, az ötven utasból harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többi utast a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Másik busz

A helyszínre tart egy másik autóbusz, amelyet melegedőnek használhatnak az utasok. A mentési munkálatokat teljes útlezárás mellett végzik – tették hozzá.

Baleset Óbudán

Amint azt a Kékvillogó is megírta kedd délután a 3. kerületi Bécsi úton szerencsésnek nevezhető baleset történt. Egy Suzuki Swift haladt kifelé a városból, amikor a Vörösvári út és a Zay utca közötti szakaszon az autót vezető férfi rosszul lett. Elvesztette uralmát a járműve felett, emiatt a Swift átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra.

Nem emlékezett semmire

Először a belső sávban érkező BMW oldalának ütközött, majd továbbhaladva a külső sávban közlekedő kamion oldalába rohant. A férfi néhány másodpercre elvesztette az eszméletét, ezért a baleset után ki sem tudott szállni a Suzukiból, majd magához tért, de semmire sem emlékezett.

Leszakadt a Suzuki lökhárítója

Rohama lett

Mint kiderült, epilepsziás és rohama volt, ennek hatására nem tudta uralni a Suzukit. Szerencsére nem egy hasonló méretű jármű vagy egy motoros érkezett a befelé vezető oldalon a BMW mellett, mert annak súlyos következményei lehettek volna.

Kórházba szállították

Így a hármas karambolban senki sem sérült meg, azonban a Swift vezetőjét a mentők további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a helyszínre, de kiszabadítaniuk már senkit sem kellett, a műszaki mentésben segítettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció