Kedd délután a 3. kerületi Bécsi úton szerencsésnek nevezhető baleset történt.

Így történt a baleset

Egy Suzuki Swift haladt kifelé a városból, amikor a Vörösvári út és a Zay utca közötti szakaszon az autót vezető férfi rosszul lett. Elvesztette uralmát a járműve felett, emiatt a Swift átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem emlékezett semmire

Először a belső sávban érkező BMW oldalának ütközött, majd továbbhaladva a külső sávban közlekedő kamion oldalába rohant. A férfi néhány másodpercre elvesztette az eszméletét, ezért a baleset után ki sem tudott szállni a Suzukiból, majd magához tért, de semmire sem emlékezett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Leszakadt a Suzuki lökhárítója

Rohama lett

Mint kiderült, epilepsziás és rohama volt, ennek hatására nem tudta uralni a Suzukit. Szerencsére nem egy hasonló méretű jármű vagy egy motoros érkezett a befelé vezető oldalon a BMW mellett, mert annak súlyos következményei lehettek volna.

Kórházba szállították

Így a hármas karambolban senki sem sérült meg, azonban a Swift vezetőjét a mentők további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a helyszínre, de kiszabadítaniuk már senkit sem kellett, a műszaki mentésben segítettek.

Helyszíni felvétel:

Lezárás

Egy hónapja írtunk arról, hogy egymásba ütközött egy mentőautó és egy taxi Budapesten, a Bécsi út 2. kerületi szakaszán, a Cserfa utcánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínén félpályán haladnak a járművek. A karambol a villamosforgalmat is akadályozza. Információink szerint a Mercedes Sprinter esetkocsi megkülönböztető fény- és hangjelzést használva haladt lefelé a Cserfa utcán, a Lajos utca irányába. A sofőr vélhetően nem győződött meg arról, hogy a főútvonalon biztonságosan keresztül hajthat, így a balról, a Kolosy tér felől érkező taxi a mentő jobb oldalának csapódott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A villamossíneken állt meg a taxi

Elnézést kért a mentős

A Sprinter kifarolt, megbillent, majd a Cserfa utcába borult, keresztben lezárva az utcát. Szerencsére sem a mentőautó személyzete, sem a taxi középkorú férfi sofőrje nem sérült meg (beteget, illetve utast egyik sem szállított), az esetkocsi vezetője azonnal elismerte a hibáját, még a helyszínen elnézést kért a taxistól.

Nem járnak a villamosok

A 17-es, 19-es és a 41-es villamos a Katinyi mártírok parkja és a Szent Lukács Gyógyfürdő között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.