Az abonyi rendőrök segítségét kérte egy kétségbeesett asszony január 6-án kora délután. Azért fordult hozzájuk, mert fogyatékkal élő, 10 éves fiúcskája nem sokkal azelőtt eltűnt otthonról.

Gyorsan cselekedtek

A gyerek keresésére 6 szolgálati autó indult 14 rendőrrel, az egységet a helyi polgárőr is segítette autójával.

Gyalogolt

Egy órán belül a kisfiút a tápiószőlősi körzeti megbízott vette észre, amint a 3119-es út szélén bandukolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jött a mamája

A magányosan kóborló gyermeket gondjaiba vette, a meleg kocsiba ültette és visszavitte a településre. Semmi baja nem esett. Nem sokkal később már szülője is megérkezett és hazavitte.

Őt is keresik a rendőrök

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körözi Lakatos Dénesnét. A 34 éves sajószögedi lakos eltűnt. A nő január 4-én Köröm településről ismeretlen helyre távozott.

Rendőrségi fotó

Bajban van egy demens férfi

Eltűnt egy leányfalui asszony

Karácsony előtti napokban egy 80 éves nő is eltűnt.  Kovács Kornélia Leányfalun él, ahová Budapestről indult el. Egyik rokona a Facebookon azt írja, hogy az idős asszony megérkezett Leányfalura, a strandnál lévő CBA-ba vagy Tahi hídnál lévő Tescoba készült vásárolni.

Bajban lehet a kesztölci férfi

A dorogi rendőrök keresik Győri Lajost, aki eltűnt. A 73 éves férfi 2021. december 28-án kesztölci lakásáról ismeretlen helyre távozott, azóta sem tudni, hogy hol lehet. Győri Lajos 180 centiméter magas, barna szemű, bajuszos, haja rövid, ősz, fejtetőn kopaszodó. Eltűnésekor barna színű munkásbakancsot, sötétkék munkásruhát viselt.  

Fotója