Újra kisfia gázolásának helyszínére rángatnák L. L. Junior volt párját, Hopp Csillát. Ügyvédje nem engedi, hogy az asszony ismét összeomoljon. Dávidkát másfél évvel ezelőtt gázolta halálra egy autó, miközben a 3 éves kisfiú bátyjához akart átszaladni az úton.

Újra rekonstruálnák a balesetet

L. L. Junior volt párjának vissza kell térnie kisfia halálának helyszínére, mert újra rekonstruálnák a balesetet. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Nem sikerült szembesíteni a tanúkat

„Az első szemle után nem jutott idő a tanúk szembesítésére, és ezt akarják pótolni, de nem engedem. Még egyszer nem rángatnak egy gyászoló anyát a helyszínre, ilyet senkivel nem lehet csinálni” – mondta a Borsnak Hopp Csilla ügyvédje.  

Nem tudták csillapítani Csilla fájdalmát

„Az első alkalommal sem tudtuk csillapítani Csilla fájdalmát, ez nem történhet meg többé” – mondta a Horváth B. Gábor.

Nem egyeznek a vallomások a szemtanúkkal

Az első szemle alatt Csilla és a barátnője vallomása, aki szintén ott volt a tragédia bekövetkeztekor, nem egyezett a szemtanúkéval. Például abban sem volt  egyetértés, hogy Csilla fogta-e, vagy sem a kisfiú kezét.

2019-ben történt a tragédia

L.L. Junior kisfiát 2019 augusztusban gázolta halálra egy autós Zuglóban. A gyermek át akart szaladni a zebrán az út túloldalára, amikor bekövetkezett a tragédia.

Az édesanya végignézte fia halálát

Dávidka az édesanyja mellől szaladt ki az útra, a kisfiú a testvéréhez akart átmenni, aki a szemközti járdán várt, ám ekkor a gyermeket egy szabályosan közlekedő gépjármű vezető elgázolta. A kisfiú életéért órákon át küzdöttek, de nem sikerült megmenteni.

Két gyanúsított van

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt két gyanúsítottat hallgatott ki, az egyikük Csilla, a másik pedig a barátnője, aki szintén ott volt a balesetkor – írta a baleset után a rendőrség.

Meg kell szüntetni az eljárást az édesanya ellen

A baleset rekonstrukciója óta egyébként a szemle dokumentációját szakértők elemzik, Csilla ügyvédje azonban időhúzásnak érzi, és továbbra is kiáll amellett, hogy az eljárást meg kellene szüntetni az édesanya ellen.

A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: L. L. Junior – Forrás: ATV