Zavarodott, magát Istennek képzelő férfi mászkált az utcán meztelenül Ukrajnában, miközben az apja levágott fejét tartotta a kezében. A férfi teljesen véres volt, a nyakában belső szervek lógtak, és így tombolt Odessza utcáin egészen addig, amíg a rendőrök le nem kapcsolták.

Rettenetes mészárlást rendezett

Brutális vérengzést rendezett egy férfi Ukrajnában. A helyi beszámolók szerint egy zavarodott férfi meztelenül őrjöngött egy véres tárggyal a kezében az ukrajnai Odessza utcáin. A magát Istennek képzelő férfit végül a rendőrök tették ártalmatlanná – írja a Szeretlekmagyarország a The Sun alapján.

Odesszában őrjöngött a férfi

Riasztották a rendőröket

Az odesszai kapitányságra szerdán több bejelentés is érkezett, amelyek szerint egy meztelen őrültet láttak az utcán dühöngeni egy véres tárggyal a kezében.

Tiszta vér volt a férfi

A szomszédok a vallomásukban azt mondták, a 30 éves Dimitrij Ponomarenko meztelenül rontott ki az épületből egy levágott fejjel a kezében, majd egyenesen egy padhoz rohant, amelyre leülve rágyújtott egy cigarettára. A férfi véres volt, a nyakában pedig belsőszervek lógtak, és így indult meg az utca irányába, ahol tombolni kezdett, a kezében tartott fejjel pedig ütlegelni kezdte az autókat.

Megtalálták a holttesteket a rendőrök

A zavarodott férfi őrjöngésének a rendőrök vetettek véget, majd a házban két holttestet is találtak: az egyik holttest – amelynek nem volt feje – a férfi 53 éves apjáé volt, a másik pedig – amelyet kibelezett – egy 32 éves családi baráté.

Istennek képzelte magát

A férfi a kihallgatásakor azt mondta a rendőröknek, hogy ő Isten, csak nem dicsőítik. Arra a kérdésre pedig, hogy miért ölte meg az áldozatait, úgy válaszolt, hogy “azért, mert muszáj volt”.

Drogozott, mielőtt ölt volna

A rendőrségi nyomozás ezenfelül azt is kiderítette, hogy a férfit nem sokkal a gyilkosságok előtt rúgták ki előző munkahelyéről, egy szállodából. A rendőrök továbbá azt is megállapították, hogy a férfi drogozott, mielőtt elkövette volna a gyilkosságokat.

Ez is érdekelhet

Súlyos büntetést kaphat a férfi

Az őrült férfi ellen büntetőeljárás indult, büntetésként pedig akár 15 évet is kaphat. Ukrajnában egyébként nem ez az első ilyen jellegű, durva eset, mivel korábban egy anya vágta el a gyereke fejét, majd ruha nélkül, a fejjel a táskájában vonult ki az utcára.

Kiemelt kép: Illusztráció