Rendőrségi akció keretén belül fogták el azt a két Bács-Kiskun megyei, kiskunmajsai férfit, akik egy kiskunmajsai ingatlanban és egy hajósi pincében termesztettek kábítószert. A rendőrök a kutatás során közel száz tő marihuánát foglaltak le – a felderítésről készült felvételt a cikkben mutatjuk.

Lekapcsolták a termesztőket

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. január 20-án, 13 óra körül tartottak rendőrségi akciót két kiskunmajsai férfinál, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kábítószerrel kereskedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiskunmajsán termesztettek

Borospincében találtak rá az ültetvényre

A rendőrök egy hajósi borospincében találtak rá a férfiak kendernövényeire. A nyomozók az akció során azt is kiderítették, hogy a férfiak több fogyasztónak is értékesítették a kábítószert.

Így nézett ki a marihuánaültetvény

Mindent megtaláltak a rendőrök

A kutatások során minden bizonyítékot megtaláltak a rendőrök, amik a férfiak elfogásához kellettek: az ültetvény mellett megtalálták a növények szaporításához szükséges segédeszközöket, műanyag tasakokat, valamint a csíráztatókban a növényi egyedeket. A 90 tő kannabiszt a nyomozók, illetve a főkapitányság kutyás rendőre találta meg.

Rendőrkutya szagolta ki a növényeket

A dílerek jól felszerelték a kertjüket

Nem az övék volt a pincehelyiség

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a hajósi pincét az egyik férfi élettársa vásárolta meg, és tudott arról, hogy ott mit is akart művelni a párja. A férfi egyébként a nő beleegyezésével a közös lakásuk egyik szobájában nevelgette a növényeket. Az asszony ellen szintén büntetőeljárás indult kábítószer-kereskedelem miatt, azonban ő szabadlábon védekezhet. A férfiakkal szemben viszont kezdeményezték a letartóztatást.

Íme a rendőrök felvétele a pincébe rejtett ültetvényről:

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A férfiak ültetvénye – Forrás: Police.hu