Akármekkora is az előszoba, legyen csak egy kis belépő, akkor is fontos, hogy mik az első benyomások, hiszen ide belépve, ezen keresztül jut be az ember a nagyobb lakrészbe és már érzi az első impulzusokat, amelyek az adott lakásban érik. Ez nemcsak a vendégekre igaz, hanem saját magunkra is, amikor otthonunkba hazaérkezünk, hiszen nem mindegy, hogy egy rendezett belső tér fogad vagy a szanaszét dobált holmik.

Az előszobabútor nagy segítségünkre van

Ahhoz, hogy már belépve a lakásba rendet tudjunk tartani, az az első, hogy ott is meglegyenek az alapvető bútorok, ez pedig akár egy kész előszobafal, akár elemekből összeállított bútorzat, de mindenképpen hasznos lesz. A Gemini-Duo webáruház előszobabútor kínálata tartalmaz komplett szetteket is, valamint önálló cipősszekrényeket, ruhaállványokat, fogasokat, tükröket, sőt még lócákat is, amelyek üdítő színfoltjai lehetnek az előszobának.

Igaz ugyan, hogy itt is fontos az esztétikum, de ez az a hely, ahol a praktikum előnyt élvez a külsőségekkel szemben, hiszen ha megérkezünk, le kell valahová tennünk a kabátunkat, cipőnket, táskánkat, netán az esernyőnket. Fokozottan igaz mindez a hűvösebb, esősebb és latyakosabb hónapokra.

Komplett szett kontra különálló elemek

Ha berendezünk egy helyiséget lakásunkban, mindig az az első kérdés, hogy álljunk neki összeválogatni a bútorzat egyes részeit vagy vásároljunk komplett előszobabútort, amely leggyakrabban egy többrészes előszobafalat takar.

Ennek eldöntése jórészt két dologtól függ. Egyrészt van-e olyan bútor az előszobában, amelyet meg szeretnénk tartani, akkor azt kell kiegészíteni stílusban passzoló elemekkel, másrészt mekkora alapterülettel rendelkezünk és az a terület szimmetrikus-e.

Nézzük, mire van szükségünk!

Talán a legfontosabb, hogy legyen fogas. Ha előszobafalunk van, akkor az tartalmaz néhány akasztót, de választhatunk különálló fogast is, számtalan megjelenési formában. Ez utóbbiak alsó része egyben esernyőtartó szokott lenni, érdemes erre is előre gondolni. A második leglényegesebb a cipősszekrény, mely akkor a legjobb, ha zárt, és a mérete a családtagok számával egyenes arányban kell, hogy növekedjen.

Sokak szeretik a tükröt az előszobában is, hiszen az elindulásnál az utolsó simításokat itt teszik meg, vagy akár itt sminkelnek a hölgyek. Jól jönnek még a kisebb polcok, tárolók az előszobában is, valamint egy vagy több összecsukható szék sem árt, ha nincs eleve az előszobafalnak ülőhelyre alkalmas része.

További hasznos kiegészítők

A Gemini-Duo webáruház fogasai mellett szobainasokat is találhatunk, amelyek jó szolgálatot tehetnek háló- vagy gardróbszobában, ha nem szeretnénk, hogy vasalás után az ing vagy blúz ismét összegyűrődjön. Nagy méretű ruhaállványokat is lehet vásárolni, amelyek egy kezdő háztartásban is nagy segítséget nyújthatnak.

Új elem a kínálatban a lóca, amely egy előszobában az elegáns megjelenésével egyből mindenki tekintetét magára fogja vonzani és észrevehetjük majd, hogy a hozzánk érkezők mindegyike ott akar majd öltözködni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.