Alaposan összetört az a Volkswagen Passat, amely péntek éjjel Budapesten, az Egressy úton szenvedett balesetet. A jármű a járdára sodródott, majd egy villanyoszlopnak ütközött, végül visszapördült az útra. A sofőr és a három utas szerencsése megúszta az esetet.

Állítólag meghibásodott a kézifék

Péntek éjjel a zuglói Egressy úton egy Volkswagen Passat kombi igyekezett a Hungária körút felé négy utassal. A megengedett sebességnél gyorsabban, a sofőr elmondása szerint 70-80-nal (de a féknyom alapján lehetett ez több is) haladtak, amikor a Báróczy utca után, a Posta járműtelepének magasságában állítólag a kézifék meghibásodott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ütközött és visszapördült

A jármű hirtelen lefékeződött, amitől a fiatal sofőr férfi elvesztette uralmát az irányítása felett, áttért a szembejövő oldalra, keresztbe fordult, a járdára sodródott, ezután a járműtelep előtt álló felsővezeték-tartó villanyoszlopnak, majd a mellett található totemoszlopnak ütközött, végül visszapördült az Egressy útra.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három fiatal nő megsérült

A Volkswagen utasai, három fiatal nő megsérült, ketten szerencsére csak könnyebben, egyikük viszont, aki nem használta a biztonsági övét, egyszerűen hátra repült a csomagtérbe, ő súlyosan sérült.

Az autó szinte minden része megsérült

Hátra repült az egyik utas

Oszlopokat döntött a Passat

Mindenki túlélte

A sofőr megúszta

A sofőr vélhetően be volt kötve, ő úszta meg egyedül sérülés nélkül a kemény ütközést. A légzsákok a gépjárműben egyáltalán nem nyíltak ki, ez lehetett az ütközési mechanizmus miatt is, vagy azért, mert négyük közül csak a sofőr volt bekötve… A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt: az összetört Volkswagen Passat.  Fotók: www.automentesbp.com