Manapság már egyáltalán nincs szükség arra, hogy egy elektronikai termék vásárlása esetén mindent a saját, családi kasszából fedezzünk. Az áruhitelek tökéletes megoldást nyújtanak erre az esetre, a segítségükkel a vásárlás azonnal elintézhető, de a fizetésre csak később van szükség. 

Miért jó az, ha áruhitellel vásárolunk?

Ma már szinte minden eszközhöz elérhető ez az opció, például a Xiaomishop.hu okos TV termékeihez is. Az egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen modern: kényelmes, papírmentes, gyors és egyszerű. Még egy bankfiókba vagy áruházba sem kell befáradni hozzá, mint a legtöbb hasonló konstrukció esetében. Sőt, ezt is lehet még tovább fokozni: önerő nélkül megtörténhet az igénylés. A fix törlesztőrészletnek köszönhetően teljes mértékben tervezhető havi kiadást fog jelenti a családi kassza számára.

Ehhez a kölcsönhöz még beépített törlesztési biztosítás is jár, és sokszor akkor is igényelhető, ha a számlánk alapból más banknál van. A hagyományos fizetési opciók is elérhetőek, mint az átutalásos vagy postai csekkes.

Milyen feltételeknek kell teljesülnie?

Az igényléshez mindenképpen legalább 18 évesnek kell lenni, rendelkezni kell állandó magyarországi lakcímmel. Minimum 3 hónapos munkaviszonyra lesz szükség, ahol a nettó keresetünk eléri a havi 133.000 Ft-ot, nyugdíj esetén pedig minimum 100.000 Ft/hónap a limit. Fontos, hogy ne álljunk felmondás vagy próbaidő alatt, valamint adósságrendezési eljárással se legyen dolgunk. Általánosságban megfelelünk az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek, továbbá minden előírt dokumentummal rendelkezünk.

A hitelösszeg egyébként konstrukciótól függően minimum 50.000 Ft, maximum 1.000.000 Ft, a futamidő pedig (szintén függ a választott megoldástól) 10-től 48 hónapig terjedhet. A teljes hiteldíj mutató (THM) egyébként 48 hónap esetén 19,9%, 10 hónapnál pedig 44,5 %.

Hogyan történik az egész igénylés?

Az első és legfontosabb, hogy válasszuk ki a megvásárolni kívánt terméket az adott webshopban. Ezt követően a fizetési módnál ki kell kiválasztani az online áruhitelt, és ezzel át is kerülünk az OTP Bank felületére. Itt meg kell adni a szükséges adatokat, mivel a bank ez alapján fogja elvégezni a teljes hitelbírálatot. Fel kell majd tölteni néhány dokumentumot, ami szintén a sikeres elbíráláshoz szükséges. Az online szerződéskötés egy videóhívás keretében fog megtörténni, aminek sikerességéről majd egy visszaigazolást fogunk kapni.

A teljes kölcsönszerződési csomag e-mailben fog megérkezni, ezt követően már nincs más dolgunk, mint várni a megvásárolt termék kiszállítását. Az áruhitelnek köszönhetően sokkal kényelmesebb, anyagilag kevésbé megterhelő lehet bármilyen elektronikai eszköz beszerzése. Ahogy azt már a bevezetőben is írtuk: vásároljunk most, fizessünk később!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.